"gazetehaberi/69/sondakika-haber/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Yardımcı pilotu öldüren kaza
Portekiz’de düzenlenen “Rally Vidreiro” otomobil yarışına katılan 21 yaşındaki İspanyol yarışmacı Laura Salvo kazada hayatını kaybetti.
At arabası kullanma dersi
İngiltere Prensi Edward ve Sophie Wessex’in 16 yaşındaki kızı Leydi Louise Windsor, önceki gün iki öğretmenle at arabası dersi alırken görüntülendi.
Rocky’nin ünü Kuzguncuk’u aştı
Macar asıllı ABD’li şarkıcı Halsey (26) geçtiğimiz aylarda yaptırdığı DNA testinde yüzde 11 Türk çıktığını ve Türkçe öğrenmeye başladığını açıklamıştı. Türk yemeklerini çok sevdiğini de söyleyen Halsey, geçen hafta sessiz sedasız İstanbul’a geldi.
'Artık bulaştırıcı değil!'
Kovid-19 teşhisi konulan ABD Başkanı Trump’ın, artık bulaşıcı olmadığı açıklandı. Bunu da, Trump’ın kişisel doktoru açıkladı. Trump ise kendisini iyi hissettiğini söyledi, “Görünen o ki bağışıklığım var” dedi.
‘Görüşmeler Yunanistan’ın talebi üzerine durduruldu’
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias’ın bir gazete mülakatında Türkiye’ye yönelik ifadeleri hakkındaki soruya yazılı cevap verdi.
Kırgızistan’da neler oluyor?
Uzmanlar, Kırgızistan’daki krizin temelinde “yolsuzluk, kutuplaşma ve işsizlik” gibi etkenlerin yattığını belirtirken, Prof. Dr. Kürşad Zorlu, “Türkiye, FETÖ’nün etkisi ve atabileceği adımlar konusunda geçici yönetimle yakın irtibat kurmalı” uyarısında bulunuyor
Dışişleri Bakanlığı’ndan ateşkes açıklaması...
Dışişleri Bakanlığı, Moskova’da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Azerbaycan ve Ermenistan arasında ilan edilen ateşkese ilişkin açıklama yaptı.
Salgın bahardan daha ‘şiddetli’
Koronavirüs salgını başta Avrupa olmak üzere dünyanın pek çok yerinde bahar aylarından daha “şiddetli” bir şekilde etkili olmaya başladı. Cuma günü ise vaka sayılarında rekorlar günü olarak kayda geçti
TikTok çekiminde kazayla öldürüldü
Meksika’da sosyal medyada paylaştığı kaçırılma videolarıyla ünlenen Areline Martinez (20) bu uğurda hayatını kaybetti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI