"gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi/50/s/keywords/gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi/34/s/keywords/gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi/50/s/keywords/gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ukrayna’nın bağımsızlık yıl dönümü
Ukrayna’nın bağımsızlığının 32’nci yıl dönümü Ankara’da kutlandı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar’ın ev sahipliğindeki resepsiyona Ticaret Bakanı Ömer Bolat da katıldı.
4 ayda 2500 FETÖ şüphelisi yakalandı
FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün firari mensuplarının yakalanmasına yönelik operasyonlar sürüyor.
CHP liderliği için bir aday daha çıktı
4-5 Kasım’da yapılması planlanan CHP Kurultayı’nda Özgür Özel, Örsan Öymen, Ünal Karahasan genel başkanlığa aday olacaklarını açıklamıştı. Delegenin yüzde beşinin imzasını alma şartı bulunan genel başkan adaylığı için hazırlık yapan yeni isim ise Aytuğ Atıcı oldu...
İnterpol’ün aradığı Türk Moskova’da yakalandı
Sahte belge düzenlemek ve kredi kartı hırsızlığı suçlarından İnterpol’ün sekiz yıldır aradığı Çanakkale Ayvacık nüfusuna kayıtlı Ramazan Yanar (42), Moskova’da yakalandı.
Gece korkusu ekrandan yansıyor
“Odasında tek başına yatmaya korkuyor!”, “Her gece yanımıza geliyor!”, “Gece ışığını kapattırmıyor!”... Son yıllarda pek çok anne baba aynı dertten muzdarip.
Otizmli çocuklara bakanlıktan ziyaret
Antalya’da, ikisi otizmli üç çocuğuna bakacak kimsesi olmayan Şeyhmus Şekerci, çocuklarını beraber işe götürüyor.
Uzatılan barış elini artık tutun
Aliyev’in davetlisi olarak Nahçıvan’a günübirlik ziyarette bulunan Erdoğan, “Ermenistan’ın kendisine uzatılan barış elini tutmasını ve artık samimi adımlar atmasını bekliyoruz. Her zaman vurguladığım gibi barışın kaybedeni olmaz” dedi.
‘Akşener evinde istirahat ediyor’
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
YSP isim değiştirdi
Yeşil Sol Parti (YSP), Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında alınan kararla isim değişikliğine gitti.
‘Soylu’nun sonuna kadar arkasındayız’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İçişleri Bakanı ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu hakkındaki iddialar nedeniyle dün sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI