"gazetehaberi/167/s/keywords/gazetehaberi/17/s/keywords/gazetehaberi/167/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Rejim bölgesinde kalan gözlem noktası boşaltıldı
Moskova ile yapılan anlaşma kapsamında İdlib’de gerilimi azaltma bölgesinde yeniden organize olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Suriye rejiminin kontrolündeki bölgelerde kalan gözlem noktalarından çekilmeye devam ediyor.
Sunucunun kullandığı uçak düştü
Rus TV sunucusunun kullandığı hafif motorlu özel uçak, acil iniş yaparken tarlaya çakıldı. Sunucu ve eşinin hayatını kaybettiği kazanın, motor arızasından kaynaklanmış olabileceği belirtildi
Biden: Birleştiren başkan olacağım
ABD’nin seçilmiş başkanı Joe Biden, zafer konuşmasında bütünleştirici bir ton kullandı ve “Birbirimize bir şans verelim” dedi. Donald Trump ise seçim sonucunu kabul etmiyor.
Kabul edecek mi?
ABD başkanlık seçiminde kaybeden adayın kazananı tebrik ederek yenilgiyi kabul etmesi 1896 yılına kadar uzanan bir gelenek.
Güzellik baskısı
Ünlü İngiliz oyuncu Keira Knightley’nin başrolünü oynadığı “Misbehaviour” adlı film 26 Kasım’da vizyona girecek.
65 milyon yıllık türü koruma savaşı
Romanya’nın Valsan nehrinde yaşayan ve 65 milyon yıldır değişmediği için “yaşayan fosil” olarak adlandırılan Asprete balığının neslinin tükendiğini düşünen bilim insanları, balığın 12 adet örneğine rastladıktan sonra onu korumak için harekete geçti.
Sahte sonuç satan çete çökertildi
Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bini geçtiği Fransa’da uçakla seyahat edecek kişilere sahte negatif Kovid-19 test sonucu satan 7 kişilik çete çökertilerek, üyeleri gözaltına alındı.
Merkel: Hiç kimse aşı olmaya zorlanmayacak
Almanya Başbakanı Angela Merkel, açık kapı gününde vatandaşların sorularını yanıtladı.
Maskeli Kraliçe
Kraliçe 2. Elizabeth, “Meçhul Asker”i 100’üncü yılında anmak için Westminister Abbey Katedrali’ni ziyaret etti. Kraliçe ziyareti sırasında, ülkenin koronavirüs önlemlerine uygun olarak maske taktı.
Myanmar sandığa gidiyor
Güneydoğu Asya ülkesi Myanmar’da, uzun süren askeri yönetimin ardından ikinci demokratik seçim bugün düzenlenecek.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI