"gazetehaberi/167/gunun-haberleri/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Kendilerini parlamentoya kilitlediler
İngiltere’de Extinction Rebellion (Yok Oluş İsyanı) adlı çevreci grubun aktivistleri, iklim krizinin acil durumu hakkındaki “çıplak gerçeğe” dikkat çekmek için kendilerini “yarı çıplak” bir şekilde İngiliz parlamentosunun bariyerlerine kilitledi.
Ay için madencilik şirketi aranıyor
ABD’nin uzay kurumu NASA, Ay’a gidip toz ve taş toplayacak özel şirketler arıyor.
Fırtınanın devirdiği ağaçta keyif
ABD’nin Utah eyaletinde fırtına ağaçları devirdi.
Rus modelin şüpheli ölümü
32 yaşındaki Rus model, İtalya’da çekim için botla açıldıkları denizde boğuldu. Grubun NATO üssünün yakınında olmaları ve botta drone bulunması casusluk şüphesi doğurdu.
 İran şampiyon güreşçiyi idam etti
Bugün asılan Navid Afkari, 2018'deki protestolarda bir güvenlik görevlisini bıçaklayıp öldürmekle suçlanıyordu.
Hindistan ve Çin askerlerini sınırdan çekiyor
Yeryüzünün zirvesindeki en uzun sorunlu sınırda bir kez daha yükselen gerilim tarafların anlaşmasıyla dindi, Çin ve Hint askerleri eski mevzilerine dönüyor.
Türkiye'den Macron ve Yunanistan'a Doğu Akdeniz tepkisi
Dışişleri Bakanlığı, Korsika'daki MED7 zirvesinin sonuç bildirgesinde yer alan ifadelerin hukuki dayanaktan yoksun olduğunu belirtti, "Gerginliğin azaltılması için Yunanistan’ın Oruç Reis araştırma gemimizin etrafındaki askeri gemilerini çekmesi, NATO’nun ayrıştırma inisiyatifine destek vermesi, Meis dahil Doğu Ege adalarını silahlandırmaktan vazgeçmesi ve Batı Trakya Türk Azınlığına yönelik son dönemde artan baskılarına son vermesi elzemdir" dedi.
El Pais: İspanya ve İtalya, Macron'un hızını kesti
Korsika'da toplanan Türkiye karşıtı MED7 zirvesinin perde arkasını yazan İspanyol gazetesi, "Fransa lideri Macron, gerçek müzakerelerin yapılacağı 25 Eylül'deki Avrupa Konseyi'ne taşımak istediği yaptırımları sonuç bildirisine koymayı başaramadı" ifadesini kullandı.
'Trump, Muhammed bin Selman için 'Onun k.çını ben kurtardım' dedi'
ABD liderinin sırları ortalığa saçılıyor, gelecek hafta piyasaya çıkacak kitapta Trump'ın Cemal Kaşıkçı'nın vahşice öldürülmesinin ardından Suudi Veliaht Prens'i korduğunu övünerek anlatıyor.
Kaşıkçı cinayetinde son dakika gelişmesi! Suudi mahkemesi kararını verdi...
Resmi televizyon, İstanbul'daki başkonsoloslukta Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın emriyle vahşice öldürülen gazeteci cinayetinde sekiz kişinin suçlu bulunduğunu bildiriyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI