"gazetehaberi/120/foto-galeri/burclar/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Dışişleri Bakanlığı’ndan ateşkes açıklaması...
Dışişleri Bakanlığı, Moskova’da gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Azerbaycan ve Ermenistan arasında ilan edilen ateşkese ilişkin açıklama yaptı.
Salgın bahardan daha ‘şiddetli’
Koronavirüs salgını başta Avrupa olmak üzere dünyanın pek çok yerinde bahar aylarından daha “şiddetli” bir şekilde etkili olmaya başladı. Cuma günü ise vaka sayılarında rekorlar günü olarak kayda geçti
TikTok çekiminde kazayla öldürüldü
Meksika’da sosyal medyada paylaştığı kaçırılma videolarıyla ünlenen Areline Martinez (20) bu uğurda hayatını kaybetti.
Tanık savaşı
Aktör Brad Pitt çocuklarının velayet davasında Angelina Jolie’ye karşı mahkemeye 21 kişilik tanık listesi sundu
Ermenistan kesin bir yenilgiden kurtarıldı
Moskova görüşmesinden çıkan ateşkes kararını Milliyet’e değerlendiren uzmanlar, Azerbaycan Ordusu’nun sahadaki gücünü gösterdiğini ve Rusya’nın, Ermenistan’ı kesin bir yenilgiden kurtardığını söyledi.
BM Güvenlik Konseyi’nden ‘Maraş’ çağrısı
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş’ın sahil şeridini halka açma kararı alan KKTC’ye bu karardan geri adım atması çağrısı yaptı.
Cenazede üzüntü ve protesto
İran, efsanevi sanatçılarından bestekar ve musiki üstadı Muhammed Rıza Şeceriyan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, cenazesinde hükümet karşıtı protestolar vardı.
Trump sahalara geri dönüyor
Koronavirüse yakalanan ve sadece 3 gün kaldıktan sonra tartışmalı bir şekilde Beyaz Saray’a dönen ABD Başkanı Donald Trump, 14 gün karantinada kalması gerekmesine rağmen bugünden itibaren mitinglere geri dönmeyi planladığını açıkladı.
Kırgızistan durulmuyor!
Genel seçimlerin ardından başlayan protestolar halen devam ederken, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Ceenbekov, başkent Bişkek’te olağanüstü hal ilan etti. Ceenbekov, başbakan ve hükümeti de görevden aldı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI