"etti/4/burclar/s/keywords/etti" İLE İLGİLİ HABERLER

AK Parti Kayseri heyetinden Ankara çıkarması
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç beraberindeki Kayseri heyeti ile birlikte AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, görevine devam eden AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ile AK Parti MKYK üyesi seçilen Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı da ziyaret etti.
Memduh Büyükkılıç'tan Bakan Özhaseki'ye ziyaret
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, beraberindeki Kayseri heyeti ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. Bakan Özhaseki, Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki heyet Kayseri ile ilgili istişarelerde bulundu.
Sağlık Bakanlığı'ndan İpsala'ya doktor ve ultrason cihazı sözü
AK Parti’nin 4.olağanüstü kongresine katılmak üzere Ankara’ya giden AK Parti İpsala İlçe Başkanı Mahmut Tekin, Sağlık Bakan Yardımcısı Kürşat Kırbıyık’ı, makamında ziyaret etti.
İzmit Şehir Hastanesi'ndeki 15 işletme ruhsatsız çıktı!
İzmit Belediyesi, Şehir Hastanesi'ndeki 15 işletmenin ruhsatsız olduğunu tespit etti
BTSO üyeleri Anuga Fuarı’nı ziyaret etti.
Küresel Fuar Acentesi kapsamında Bursa gıda sektörü temsilcileri, Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen dünyanın en büyük gıda fuarı Anuga 2023 Gıda ve İçecek Fuarı’nı ziyaret etti.
Bursa'da arkeoloji meraklıları Arkeopark’ta buluşacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin zengin tarihinin daha fazla bilinmesi amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Arkeoloji Festivali (ARKEOFEST), 14-15 Ekim tarihlerinde Arkeopark’ta arkeoloji meraklılarını buluşturuyor. Arkeopark’taki çocuk atölyelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm vatandaşları tarihle buluşmaya davet etti.
İstanbul Kemerköy mahkeme kararıyla kurtuldu
Eyüpsultan Kemerköy'deki 26 futbol sahası büyüklüğündeki yeşil alanı yapılaşmaya açan planla ilgili İBB’nin açtığı dava karara bağlandı. İstanbul 6. İdare Mahkemesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yeşil alanı yapılaşmaya açan plan değişikliğini iptal etti. Bu emsal karar ile bölgenin ekolojik varlığını korumak için önemli bir kazanım elde edildi.
Genç beyinler uzay için yarıştı
Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de gerçekleştirilen etkinlikte yaratıcılığı yetenekle birleştiren genç beyinler, dünya ve çevre problemlerinin çözülmesi, uzayda ilerlemek ile insanlığın geliştirilmesi için yeni fikirler, uygulamalar ve platformlar üretilmesi için 48 saat boyunca kıyasıya mücadele etti. Kazanan takımlar para ve sürpriz hediyelerle ödüllendirildi.
Sakarya'da doğa tutkunları anı tabiatla ölümsüzleştirdi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği doğa yürüyüşleriprogramı Geyve’de devam etti. Doğa tutkunları bin 54 rakıma kadar yaklaşık 16 kilometre kat ederek doyumsuz bir manzaraya kavuştu.
Başkan Ocaklı'dan Şile personeline vefalı plaketler
İstanbul'da Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı emekliye ayrılan mesai arkadaşlarına vefa, Hatay’da görev yapan personele teşekkür plaketleri takdim etti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI