"dakika/66/sondakika-haber/burclar/s/keywords/dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Bakan Çavuşoğlu, BAE'li mevkidaşıyla görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Nahyan ile görüştü.
'14 Mayıs’ta sandıklarda sorumluluk üstlenin'
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesaplarından  seçim güvenliği için 14 Mayıs’ta sandıklarda sorumluluk üstlenmeleri çağrısı yaptı.
‘Kendilerini tuvalete kilitleyip hıçkırarak ağladılar’
Prof. Dr. İbrahim Tuncay, deprem bölgesinde doktorların üzüntülerini hastalara belli etmemek için kendilerini tuvalete kilitleyerek hıçkıra hıçkıra ağladıklarını dile getirdi.
Ardahan Haberi: Kökünü Kurutma Operasyonu'nda gözaltına alınan 161 şüpheli adliyeye sevk edildi
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 900 kişilik ekibin katılımıyla geçtiğimiz günlerde İstanbul genelinde 175 şüpheli için yapılan eş zamanlı operasyonlar sonucunda gözaltına alınan 161 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Ardahan Haberi: ‘İhmali olanlarla ilgili soruşturmalar sürüyor’
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Depremlerin ilk gününden bu yana depremzedelerimizin yaralarının sarılması için çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da daha önce birçok kez ifade ettiğimiz üzere, yaşanan felakette ihmali bulunanlarla ilgili kimliğine, mensubiyetine bakılmaksızın soruşturmalar devam etmektedir” dedi.
Ardahan Haberi: Göçük altındayım' diyerek asılsız ihbar yapmıştı! Kendisini böyle savundu
Malatya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, 'Göçük altındayım' diyerek yardım isteyen ancak ihbarın asılsız olduğunun anlaşılması sonrası gözaltına alınan Eren G. (25), serbest bırakıldı.
Ardahan Haberi: İzmir'de metruk bina çöktü
İzmir'in Gaziemir ilçesinde metruk binanın bir bölümünün çökmesiyle yanında park halinde olan 1 otomobilde hasar meydana geldi.
Ardahan Haberi: İskenderun'da kıyı ile deniz birleşti! 1 metrelik çökme
Deprem sonrası Hatay'ın İskenderun ilçesinde incelemelerde bulunan uzmanlar, 'kıyı ile deniz birbirine girdi' dedi, uyarıları sıraladı.
Ardahan Haberi: Yangına uykuda yakalandılar! Can pazarı kamerada
Bursa'da elektrik kontağından kaynaklı çıkan yangına uykuda yakalanan anne ve çocuğu, jandarma tarafından son anda kurtarıldı.
Ardahan Haberi: Enkazdan çıkardı, morga getirdi! Kebap ustası gördüklerine inanamadı: Yaşıyor, vallahi yaşıyor
Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katılan kebapçı Ahmet Vurgun'un dikkati sayesinde depremde öldü sanılıp morga getirilen bir çocuğun hayatı kurtuldu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI