"dakika/15/s/keywords/dakika/19/gundem/s/keywords/dakika/15/s/keywords/dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Çorum'da dehşet! Silahlı saldırıda baba öldü, oğlu yaralandı
Çorum'da düzenlenen silahlı saldırı da eski köy muhtarı hayatını kaybederken, oğlu yaralandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Ardahan Haberi: Hava nasıl olacak? Nisan ayında kar fırtınası
Meteoroloji haftalık yeni raporu yayımladı. Raporda 11 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Gün içinde bazı bölgelerde etkili olan kar yağışında kalınlığın 20 santimetreye ulaştığı gözlemlendi.
Ardahan Haberi: Antalya’da rastgele ateş edip kendini eve kilitleyen şüpheliye operasyon
Antalya’da silahla rastgele ateş eden şahıs, şikayet üzerine adrese gelen polislere de silahla karşılık verip kendini eve kilitledi. Özel hareket polislerinin de devreye girdiği olayda şahıs 4 saat sonra kaçmaya çalıştı ancak saklandığı seranın içerisinde yakalandı.
Ardahan Haberi: Otomobil ağaca çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
Burdur'da otomobilin refüjdeki ağaca çarptığı kazada Hilmiye Yılmaz (49) hayatını kaybetti, aracın kullanan eşi ile kız kardeşi ve eniştesi yaralandı.
Ardahan Haberi: Yer: İstanbul! Kaya parçaları mahalleliyi tedirgin ediyor
İstanbul Maltepe'de yamaçtaki dev kayalar, yakınlarda bulunan yerleşim alanında yaşayan vatandaşları tedirgin ediyor.
Ardahan Haberi: Yer: Ordu! Oruçlarını 5 dakika erken açtılar
Ordu’nun Fatsa ilçesinde cami imamının yokluğunda ışıkları yakması için görevlendirilen bir kişi, merkezi sistemin arızalandığını ve iftar saatinin geçtiğini düşünerek ezanı 5 dakika erken okudu. İlçede ezanı duyarak orucunu açanların olduğu belirtilirken, halktan bazıları da saat erken olduğu için beklediklerini söyledi. 
Ardahan Haberi: Bakan Ersoy: Sultanahmet Camii'ni bayram namazında yeniden ibadete açacağız
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, restorasyondaki Sultanahmet Camii'ni bayram namazı ile beraber yeniden ibadete açacaklarını duyurdu.
Ardahan Haberi: Beykoz'da İETT otobüsünün çarptığı yaya hastaneye götülürken ikinci kaza: 5 yaralı 
İstanbul Beykoz'da İETT otobüsü yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya çarptı. Kazada yaralı ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada, caddede hızla ilerleyen bir otomobil ise trafikte bekleyen 2 motosikletliye ardından başka bir otomobile çarptı. Kazalarda 5 kişi yaralanırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
Ardahan Haberi: Palu davasında Yargıtay'dan yeni karar
Kocaeli’de Meryem Tahnal’ın öldürülmesi olayıyla ilgili yargılanan Palu ailesi ve damadı Tuncer Ustael hakkında yeni gelişme yaşandı.
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına silahlı saldırı
Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İl Başkanlığı'na silahla ateş açıldı. İl başkanlığının camlarına iki kurşun isabet ettiği belirlendi. Olayın ardından İstanbul Valiliği'nden açıklama yapıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI