Borna Hersek'te ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'da iki ülkeye daha kimlik kartı ile seyahat döneminin başlayacağını paylaştı. Yunanistan'ın Ege'deki tacizleriyle ilgili bir soru üzerine ise Erdoğan dikkat çeken bir açıklama yaptı: Benim bu anlattıklarım bir rüya değil.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yunanistan ne siyasi, ne ekonomik ne askeri bakımdan dengimiz olmadığı için muhatabımız da değildir" dedi
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile “MSPO Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı”ndaki Türk firmaları ziyaret ederek, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silah, sistem, araç ve gereçlere ilişkin bilgi verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vefat eden avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer için taziye mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 Eylül Sivas Kongresi'nin yıl dönümünde sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda önemli bir görüşme gerçekleştirdi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da önemli açıklamalarda bulundu.. Soylu, terör örgütünün yakın zamanda Türkiye'de biteceğini söyledi.
Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'ye katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin savunma sanayii alanındaki başarısıyla ilgili çarpıcı mesajlar verdi. Erdoğan, Yunanistan'ın Ege'deki tacizleriyle ilgili de 'Tek cümlemiz var: İzmir'i unutma' açıklamasını yaptı.
TİP'li vekil Ahmet Şık'ın parti kapatmaya yönelik sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK açıklamasına da "2023 seçimlerine yönelik yalanlardan başka bir şey değil" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğitim gibi doğrudan evlatlarımızı, ülkemizin geleceğini ilgilendiren bir konuyu gündelik siyasete meze yapmak, bu konu üzerinden öğretmenlerimizi kışkırtmak doğru bir yaklaşım değildir. Öğretmenlerimizin bu tür fitne teşebbüslerine prim vermeyeceğini biliyorum. 20 bin öğretmenimizin atamasını yaparken 20 bin öğretmenimizden de özellikle bunları bekliyoruz" dedi.