"corona/51/s/keywords/corona/23/gunun-haberleri/s/keywords/corona/51/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

İtalya Dışişleri Bakanı Di Maio'nun Türkiye ziyareti ertelendi
İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Luigi Di Maio'nun bugün Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret ertelendi.
İran'da durum kötüye gidiyor: 2 bin 612 yeni vaka!
İran'da yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı iki ayın ardından son 4 gündür yeniden 100'ün üzerinde çıkıyor.
Yeni Zelanda'da corona virüs hortladı! Ardern'den radikal adım...
Salgını yendikten 25 gün sonra yurt dışından gelen iki kadın yolcu karantinayı çiğnedi, temas tespit edilen 320 kişi takibe alındı. Yeni Zelanda Başbakanı Ardern, karantinayı uygulaması için bir generali görevlendirdi.
Honduras Devlet Başkanı Hernandez corona virüse yakalandı!
Honduras Devlet Başkanı Juan Orlando Hernandez ve eşine yapılan corona virüs testi pozitif çıktı.
Uçuşları iptal edilen pilot, paket servisi kuryeliğine başladı
Motosikletiyle ev ve işyerlerine yemek götüren Taylandlı pilot, "Benim gibi bu işi yapan en az 50 pilot biliyorum. Bazıları kendi lüks arabalarıyla taksicilik yapıyor" diyor.
Rusya alarma geçti! Putin'i korumaya aldılar...
Putin'in konutunu ziyaret edecek herkes özel tünelden geçmek zorunda. İnce bir sıvı bulutu, geçenlerin kıyafetlerini ve cildin açıkta kalan yerlerini kaplıyor.
 Esad'ın amcasına 4 yıl hapis
ABD'nin yeni yaptırımlarının devreye girdiği gün karar veren Fransız mahkemesi, Suriye'deki rejimin liderinin amcası Rıfat el Esad'ı para aklamaktan mahkum etti.
Rusya: ABD'nin Libya'daki tarafları etkilemesi olumlu sonuç verebilir
Washington yönetiminin çatışmanın taraflarına nüfuz etmesine pozitif yaklaşan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ABD'nin çabalarıyla ateşkese ulaşılmasından memnuniyet duyacağını açıkladı.
Semptom göstermeyen hastaları da tespit eden corona virüs testi geliştirildi
İngiltere’de Birmingham Üniversitesi tarafından geliştirilen corona virüs (Covid-19) testinin semptom göstermeyen hastaları da tespit ettiği belirtildi.
Dezenformasyon kampanyası yürüten Rusya merkezli bir grup tespit edildi!
Rusya'yla bağlantılı olduğu tahmin edilen sosyal medya hesaplarının, 6 yıl boyunca internette Moskova yönetiminin dış politika çıkarları doğrultusunda dezenformasyon kampanyası yürüttüğü iddia edildi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI