"corona/51/s/keywords/corona/11/s/keywords/corona/51/s/keywords/corona/61/s/keywords/corona/51/s/keywords/corona/11/s/keywords/corona/51/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

İtalya'da corona virüs ölümleri 35 bine yaklaştı
İtalya'da yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 13 artarak 34 bin 997'ye yükseldi.
Tam bitti derken kabus yeniden başladı! Corona virüs uçuşa geçti...
Gelen son dakika haberlerine göre; Corona virüsün Avrupa'daki ilk üslerinden biri olan İspanya'da salgın bitme noktasına gelmişti; ancak son günlerde yine patlama yaşanıyor. İspanya Sağlık Bakanlığı, yeni tip corona virüs (covid-19) salgınında son 24 saatte 390 yeni vaka ile mayıs ayından bu yana en yüksek artışı açıkladı.
Arap ülkelerinde covid-19 kaynaklı can kayıpları ve vaka sayıları arttı
Yeni tip corona virüs (covid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı Cezayir'de 1040'a, Libya'da 43'e yükselirken, Tunus ve Ürdün'de vaka sayıları arttı.
Sudan'da covid-19 vaka sayısı 10 bin 527'ye yükseldi
Doğu Afrika ülkesi Sudan'da yeni tip corona virüs (covid-19) vakası sayısı 10 bin 527'ye çıktı.
Fransa'da ölenlerin sayısı 30 bin 120'ye yükseldi
Fransa'da yeni tip corona virüs (covid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 30 bin 120'ye çıktı.
Bolsonaro'nun ikinci corona virüs testi de pozitif çıktı
Gelen son dakika haberine göre; yeni tip corona virüse (covid-19) yakalanan Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun ikinci Kovid-19 testi de pozitif çıktı.
Kars'ta bir köy covid-19 nedeniyle karantinaya alındı
Kars'ın Selim ilçesinde, yeni tip corona virüs (covid-19) tedbirleri kapsamında bir köyün karantinaya alındığı bildirildi.
ABD'de 58 bin yeni vaka
Koronavirüs bulaşanların sayısı 3 milyon 415 bini aştı, can kayıpları ise 379 artışla 138 bine yaklaştı.
Hong Kong'da corona virüs alarmı! Artmaya başlayınca harekete geçildi
Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde yerel hükümet, yeni tip corona virüs (covid-19) vakalarının artmasıyla nedeniyle önlemlerin sıkılaştırıldığını açıkladı.
Corona virüs parlamentoya bulaştı! Ülke resmen şokta
Gelen son dakika haberine göre; Madagaskar'da bir milletvekili ile bir senatörün yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi. Daha önce ülkenin Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, kameralar önünde corona virüs aşısı diye bitkisel bir ilaç içmişti. O günden beri ülkede corona virüs salgını hızla yayılmaya devam ediyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI