"corona/51/kars-/s/keywords/corona/4/s/keywords/corona/51/kars-/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

 Trump için kritik tasarı! Görevi tehlikede
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Başkan Donald Trump'ın yeni tip koronavirüse yakalanması üzerine, görevini yerine getirebilecek durumda olup olmadığına karar verecek bir komisyon kurulmasını öngören bir tasarı sunduklarını açıkladı.
Merak ediliyordu ortaya çıktı! Trump ilk kez...
Yeni tip koronavirüs (covid-19) tedavisi devam eden ABD Başkanı Donald Trump'ın, teşhis konulduktan sonra ilk yüz yüze etkinliğini yarın yapacağı ortaya çıktı.
Tedavisi devam eden Trump'tan skandal hareket
Yeni tip koronavirüs (covid-19) tedavisi süren ABD Başkanı Donald Trump'ın bugün Beyaz Saray'da izolasyonda kaldığı konutundan çıkarak yerleşke içindeki Oval Ofis'e gitmesi eleştirilere neden oldu.
İtalya Başbakanı Conte: Daha sıkı tedbirler almalıyız
İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınında yeni vaka sayılarındaki artışa ilişkin salgının ilk dönemindeki gibi hemen sıkı karantina ya da üretim faaliyetleri ile sosyal yaşamı sınırlayıcı önlemlere başvurmak istemediklerine işaret ederek, "Yeni kısıtlamalardan kaçınmak için daha sıkı tedbirler almalıyız." dedi.
Vakalar patladı! Risk çok büyük...
İran'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) kaynaklı hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 227 artarak 27 bin 419 oldu.
Salgında bebek sahibi olacak ailelere ikramiye verilecek
Singapur hükümeti, koronavirüs salgını döneminde çiftleri bebek sahibi olmaya özendirmek için yeni bir teşvik programı başlatma kararı aldı.
27 milyonu aşkın insan koronavirüsü yendi!
Dünya genelinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra sağlığına kavuşanların sayısı 27 milyonu aştı.
New York'ta büyük kriz! Anlaşamadılar
ABD'de, New York (NY) Valisi ve Belediye Başkanı yeni tip koronavirüs (covid-19) vakalarının tekrar yükselmesi üzerine alınacak önlemler konusunda anlaşamadı.
150 milyon ‘sınırın’ altına düşebilir
Dünya Bankası Başkanı Malpass, Kovid-19 salgınının en fakir ülkelerde bir borç krizini tetikleyebileceği ve 150 milyon kişinin yeniden yoksulluk sınırının altına düşebileceği uyarısı yaptı.
Ülke felaketi yaşıyor! 61 binden fazla yeni vaka
Hindistan Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, ülkede 884 kişinin daha yaşamını yitirmesiyle Kovid-19'dan ölenlerin sayısı 103 bin 569’a yükseldi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI