"corona/3/s/keywords/corona/41/s/keywords/corona/3/s/keywords/corona/37/s/keywords/corona/3/s/keywords/corona/41/s/keywords/corona/3/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

Pakistan’da 6 ay sonra okullar yeniden açıldı
Pakistan’da yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisi nedeniyle kapatılan okullar 6 ay sonra tekrar açıldı.
Suudi Arabistan'dan flaş umre açıklaması
Suudi Arabistan'ın yeni tip corona virüs (covid-19) önlemleri kapsamında yaklaşık 6 aydır durdurduğu umre ziyaretlerini kademeli olarak başlatmaya hazırlandığı belirtildi.
Korona testi pozitif çıkan kız hastaneden kaçtı
Kars’ta korona (Covid-19) testi pozitif çıkan bir kız ve temaslı babası hastaneden kaçtı. Hastaneden kaçan kız ve babası kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.
24 saatte 92 bin yeni vaka daha!
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında son 24 saatte Hindistan'da 1136, Brezilya'da 415, Meksika'da 217 kişi öldü.
Salgının başladığı Wuhan'dan kritik koronavirüs uyarısı
Salgının ortaya çıktığı Çin'in Wuhan kentinde salgına ilişkin yapılan araştırmada, kentte koronavirüs testi yapılan kedilerden yüzde 10 ila 15’inin hastalığa yakalandığı ortaya çıktı.
Rusya'da 5 bin 500 kişide daha koronavirüs tespit edildi
Rusya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilenlerin sayısı 1 milyon 68 bin 320’ye, ölü sayısı 18 bin 635’e çıktı.
Dünya Sağlık Örgütü'nden korkutan korona virüs açıklaması! Ölümler artacak...
Son 24 saatte 307 bin 930 yeni koronavirüs vakası tespit edildiğini; bunun yeni vakalar için görülen en yüksek sayı olduğunu duyuran Dünya Sağlık Örgütü, gelecek iki ayda ölümlerin artacağını açıkladı.
Koronavirüs tedavisi gören Berlusconi taburcu oldu
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi yaptığı açıklamada, "Kendime 'yine paçayı kurtardın' dedim" ifadelerini kullandı.
İran’da son 24 saatte koronavirüsten 156 ölüm
İran’da koronavirüs (Covid-19) nedeniyle 156 kişi daha hayatını kaybetti. Ülkede toplam can kaybı 23 bin 313’e yükseldi.
Boris Johnson'ın oğlu için düzenlediği gizli vaftiz törenine tepki
İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve nişanlısı Carrie Symonds'nin, oğulları Wilfred için haftasonu koronavirüse (Covid-19) rağmen kilisede gizlice vaftiz töreni düzenlediği ortaya çıktı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI