"corona/3/gunun-haberleri/sondakika-haber/s/keywords/corona" İLE İLGİLİ HABERLER

Salgında bebek sahibi olacak ailelere ikramiye verilecek
Singapur hükümeti, koronavirüs salgını döneminde çiftleri bebek sahibi olmaya özendirmek için yeni bir teşvik programı başlatma kararı aldı.
Trump'tan yeni tweet! 15 Ekim'i bekliyor...
ABD liderinin yakın askeri danışmanının testi de pozitif çıktı, Trump ise Twitter mesajında harika hissettiğini ve 15 Ekim'deki tartışmayı dört gözle beklediğini yazdı.
Soruşturma tamamlandı! ABD'ye kötü haber...
Mayısta düşen F-35 uçağının ana ekran ve kask göstergelerinin uyumunda, hız kontrolünde ve oksijen sistemindeki hatalardan dolayı düştüğü tespit edildi. Düşen uçağınABD'ye 176 milyon dolara mal olduğu kaydedildi.
27 milyonu aşkın insan koronavirüsü yendi!
Dünya genelinde yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandıktan sonra sağlığına kavuşanların sayısı 27 milyonu aştı.
New York'ta büyük kriz! Anlaşamadılar
ABD'de, New York (NY) Valisi ve Belediye Başkanı yeni tip koronavirüs (covid-19) vakalarının tekrar yükselmesi üzerine alınacak önlemler konusunda anlaşamadı.
Kırgızistan'da ortalık karıştı! İşgal ettiler
Kırgızistan'da 4 Ekim Pazar günü yapılan milletvekili seçim sonuçlarını protesto eden göstericiler, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve içerisinde yer alan parlamentoyu işgal etti. Öte yandan göstericiler işgal ettikleri cezaevinden eski cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'i çıkardı.
Cephede savaşamadı sivilleri hedef alıyor!
Cephede ağır kayıplar veren Ermenistan savaşı sivil yerleşimlere taşıdı. Gence’den sonra dün de Berde’ye fırlatılan füzeler bir evin tamamen yanmasına neden oldu.
150 milyon ‘sınırın’ altına düşebilir
Dünya Bankası Başkanı Malpass, Kovid-19 salgınının en fakir ülkelerde bir borç krizini tetikleyebileceği ve 150 milyon kişinin yeniden yoksulluk sınırının altına düşebileceği uyarısı yaptı.
Aliyev: Barış sürecinde Türkiye mutlaka olmalı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan’la yaşanan çatışmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. TRT Haber’e özel açıklamalarda bulunan Aliyev, “Barış sürecinde Türkiye mutlaka olmalıdır” dedi.
Küçük prensesin örümcek sevgisi
İngiltere kraliyetinden Prens William’ın çocukları Prens George (7), Prenses Charlotte (5) ve Prens Louis (2.5), İngiliz belgesel yapımcısı Sir David Attenborough’u görüntülü arayarak doğa hakkında soru sordu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI