"büyük/18/yeni-uyelik/s/keywords/büyük/24/s/keywords/büyük/18/yeni-uyelik/s/keywords/büyük" İLE İLGİLİ HABERLER

Manisa'nın Sultanları sezona zaferle 'merhaba' dedi
Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı TVF 2. Lig’de deplasmanda karşılaştığı İzmir Özel Gelişim Kolejini 3-0 mağlup etti. Büyükşehir’in Sultanları, yeni sezonun ilk maçında Manisa’ya galibiyetle döndü.
Kayseri Büyükşehir'den ay çekirdeği kurutma sahası
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, tarımsal üretimde büyük bir mesafe alarak iller arasında ilk sıralarda yer alan Kayseri’ye önemli bir hizmeti daha kazandırarak, Kayseri’de 5 noktaya ay çekirdeği beton kurutma sahası inşa etti.
Ankara'da AK Parti Kayseri zirvesi
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin ev sahipliğinde düzenlenen Kayseri Zirvesi’nde delegelerle bir araya geldi.
AK Parti Kayseri'den kongre çıkarması
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği ve hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. Kongrede oy kullanan Başkan Büyükkılıç, “AK Parti’miz ve ülkemiz için hayırlı olsun, daha müreffeh bir Türkiye için durmak yok yola devam” dedi.
Türkiye Yüzyılı'nın yükselişine engel olamayacaksınız!
AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bugün buradan bir kez daha ilan ediyorum, büyük ve güçlü Türkiye'nin doğuşuna engel olamayacaksınız. Türkiye Yüzyılı'nın yükselişine engel olamayacaksınız.'' ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası sezonu açtı
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), Cumhuriyetimizin 100. yılını gururla kutladığı yeni konser sezonuna 6 Ekim’de CSO Ada Ankara’da verdiği özel konser ile başladı. Şef Cemi’i Can Deliorman yönetimindeki orkestra, yeni sezonun ilk konserini Cumhuriyet’in 100. yılına ithaf etti.
Kayseri Kocasinan yeni parklara kavuşacak
Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yavuzlar ve Yunusemre Mahallesi’nde mülkiyet probleminin çözümünün ardından başlanan ve toplam 75 bin metrekare alanı kapsayan yeni parklarda incelemelerde bulundu.
Edirne'de Arda Kuş Kültürspor da
Edirne 1.Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1984 Keşan Kültürspor yeni sezoniçin transfer çalışmalarını sürdürüyor
Batı İstanbul'un en büyük kültür tesisi Beylikdüzü'nde
17 bin metrekarelik alanıyla İstanbul’un batı yakasındaki en büyük kültür tesisi olma özelliğini taşıyan Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi hizmete açıldı.
MESS’ten metal işçisine destek için avans ödemesi
MESS, 1 Eylül 2023’ten geçerli olacak yeni dönem Grup TİS sürecinde müzakerelerin yaklaşık 4-5 ay sürebilmesi nedeniyle, metal sektörü çalışanlarına destek olmak için üyelerinin MESS tarihinde ilk kez avans ödemesi yapacağını açıkladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI