"büyük" İLE İLGİLİ HABERLER

Demet Akalın sosyal medyayı salladı!
Demet Akalın hayranlarının büyük bir merakla beklediği 'Bana Yolla' yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyayı alt üst etti.
İzmir kurtuluşuna Narlıdere'den yelken açtılar
İzmir’in Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’ ile 4. Narlıdere Belediyesi Deniz Festivali’ne ev sahipliği yapan Narlıdere’de, ilk gün yarışları büyük heyecana sahne oldu. Kurtuluşun kahramanlarına saygı için açılan yelkenler, İzmir Körfezi’nde görsel şölen yaşattı.
PİKOM'dan ilk doktora mezununa tebrik
Bingöl Üniversitesi Pilot Üniversite Koordinasyon Merkez Birimi (PİKOM), Havza Bazlı Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması programı kapsamında Türkiye'de ilk kez açılan Arı ve Arı Ürünleri Anabilim Dalı Lisansüstü programından ilk doktora mezununu vererek büyük bir başarıya imza attı.
Vatandaşın Avrupa'da en başarılı bulduğu takım hangisi?
Ülkemizin üç büyük takımı, Avrupa’da göstermiş oldukları başarılarla vatandaşlarımızdan büyük takdir gördü. Bizler de vatandaşlara sorduk: Avrupa’da üç büyüklerin arasında en başarılı bulduğunuz takım hangisi? İşte yanıtlar…
Karabağlar'da AKUT'a 'afet' bilgisayarı
İzmir'de Karabağlar Belediyesi, Türkiye'nin en büyük yerleşkesini tahsis ettiği ve sürekli destek verdiği Arama Kurtarma Derneği'ne (AKUT), son olarak acil durumlarda kullanılmak üzere “afet bilgisayarı” satın aldı.
KAPEX Fuarı kapılarını açtı
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık ve Çelik Kapı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KAPSİAD) iş birliği ile düzenlenen, kapı ve pencere sektörünün en büyük fuarlarından biri olan KAPEX Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı’nın açılışına katıldı.
Sakaryalı sporcusu dünya ikincisi oldu
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreş sporcusu Onur Arı, Kırgızistan’da düzenlenen İşitme Engelliler Serbest Stil Dünya Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı
11 Eylül saldırılarında hayatını kaybeden tek Türk'ün kardeşi Mehmet İbiş konuştu...
Amerika Birleşik Devletleri ve dünya tarihinin en büyük terör saldırısı olarak bilinen 11 Eylül saldırında hayatını kaybeden 3 bin 225 kişi hayatını kaybetti. Saldırılar sırasında New York'taki ikiz kulelerde bulunan ve hayatını kaybeden tek Türk olan Zühtü İbiş'in kardeşi Mehmet İbiş, ABD Post New York temsilcisi Özlem Özgüt Yörekli'ye konuştu
Posof  belediye başkanı Cahit Ulgar önemli açıklamalarda bulundu
Ardahan’ın Posof ilçesi belediye başkanı Cahit Ulgar, önemli açıklamalarda bulundu. Ulgar, ”Posof’un eşsiz doğal güzelliklerinin yanısıra bir de zengin yeraltı kaynakları var. Çalışmalarımız bitiğinde sadece Ardahan‘da değil, ülkemizin ekonomisine de büyük katkımız olacaktır" dedi.
Ak Parti Büyükşehirlerden aldığı destekle Ardahan a hizmet ediyor
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un girişimleriyle Karayolları 18. Bölge Müdürlüğünün sıcak asfalt yapımını başlattığı Ardahan Devlet Hastanesi Ek Bağlantı Yolu için Erzurum Büyük Şehir Belediyesi araç ve ekip desteğinde bulundu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI