"adana/10/iletisim/burclar/s/keywords/adana" İLE İLGİLİ HABERLER

Dijital okuryazarlığın bireyler için önemi ne?
Dijital okuryazarlığın en önemli işlevlerinden birinin doğru bilgiye nereden, hangi kaynaktan ulaşabileceğine dair bireylere farkındalık kazandırması olduğunu anlatan Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Gül Esra Atalay, sosyal medya mecralarının yoğun bir şekilde kullanılmasıyla toplumda adeta yanıltıcı ve güvenilmez bilgi salgını olduğunu söyledi
Adana'da elektrik kavgası kanlı bitti: 1 ölü
Adana’da iki çocuk babası İsmet Gülşen (33), ‘düğüne elektrik verme’ meselesi yüzünden tartıştığı bakkal Sercan K. (21) tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kaçan şüpheli, polis tarafından aranıyor.
Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve doğusu ile Adana'nın ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ve Kuzey Ege ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.
Mersin-Gaziantep hızlı tren hattı bölgeye hareket kazandıracak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı projesinin tamamlanmasıyla 361 kilometre olan mevcut yolun 312,5 kilometreye düşeceğini belirterek, 6 saat 23 dakika olan seyahat süresinin 2 saat 15 dakikaya düşeceğini kaydetti.
Fahrettin Altun'dan medya kuruluşlarına uyarı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı İngilizce paylaşımda “Namuslu ve iyi gazetecilik çalışmaları, kamunun nazarından saklanmaya çalışılan gerçekleri ortaya koyarak barışa hizmet eder" ifadelerini kullandı.
İletişim'den İsveç'teki protestolarla ilgili dezenformasyona açıklama
İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hamas destekçilerinin İsveç‘teki protestolarıyla ilgili dezenformasyon içeren paylaşımlar hakkında açıklama yaptı.
Abi zulmü! Okumasını istemediği kız kardeşinin sınıfını bastı, 5 öğretmeni yaraladı
Adana'da ortaokul öğrencisi kız kardeşini okutmak istemeyip okulu basan Berat Z., kendisine karşı çıkan öğretmenlere saldırdı. Gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği adliyede tutuklandı.
Yer Adana: Rahlenin içinden kaçak telefon çıktı!
Adana'da polis ekipleri, kargo şubesinden çıkan şüpheli S.A.'nın teslim aldığı kolideki rahlelerin içine gizlenmiş 19 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.
Başkan Karalar Kozan köylerinde
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan ilçesinin bazı köylerini ziyaret etti, incelemelerde bulundu
Uzman personellerden Sevgi Evleri'ne ziyaret
Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı, alanında uzman personeller, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında Adana Valiliği Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI