Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Kayseri’de 3’üncü kez düzenlenen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu Ödül Töreni’ne katıldı.
Edirne İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Müdür Yardımcısı Hasan Ünlü ve Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yalçın Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu makamımızda misafir etti.
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Hollanda'da ırkçı ve aşırı sağcı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld'in Türkiye’nin Lahey Büyükelçiliği önünde Kuran-ı Kerimi yakmasına tepki gösterdi.
Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim takviminin 1 Ocak'ta başlayacağını açıkladı.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’na merhaba diyen Alikahya İlkokulu öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilere sırt çantası ve kırtasiye malzemesi hediye etti
Ardahan'da, üzerinde uyuşturucu madde ve fişek bulunan bir kişi, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde esrar, sentetik kannabinoid ham maddesi, 64 tüfek fişeği ve 50 kuru sıkı fişek ele geçirildi.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile yapımını tamamladığı Beştepeler Sosyal Tesisi'nin açılışına katıldı. Törende İzmir'de 5 bin konutun kentsel dönüşüm çalışmasını sürdürdüklerini söyleyen Başkan Soyer, “Önümüzdeki dönem için hedefimiz 20 bin. Kentsel dönüşüm çalışmalarımız Türkiye'deki yanlış uygulamalardan çok farklı ve özgün. Kimse sizin üzerinden para kazanmayacak” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gerzele Mahallesi’nde inşa ettikleri sosyal tesisi inceledi. Verdikleri bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Zolan, tesisin vatandaşların birçok ihtiyacını karşılayacağını söyledi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Göç Politikaları Başkanı Tolga Akalın, “Şurası bir gerçek ki, Siyasal Arapçı-İslamcı bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Devlet aklı tehlikenin farkında değil” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği (KOİDER) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen KOİDER Bazaar etkinliğine katıldı