Posof İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Özer tarafından düzenlenen Aşık Müdami’yi anma gecesi Ardahan Üniversitesi Aşık Şenlik Kültür Merkezi konferans salonunda yapıldı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Savunma sanayisinde Türkiye bir devrim yaptı, yüzde 20 yerlilikten şu an yüzde 80'lere geldik. Yakın gelecekte inşallah 10 milyar dolar ihracatı aşacağız, bunu görüyoruz. Geçmişte paramızla alamadığımız savunma sanayisi ürünlerini, bugün biz başkalarına parası mukabilinde satacak konuma geldik." dedi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Filistin’in yeni Devlet Başkan Yardımcısı Hüseyin El Şeyh ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Ardahan 20.,21. ve 23’üncü Dönem Milletvekili Saffet KAYA’nın, Kardeşi Fuat Kaya nın Kızı Damla Kaya ve Damadı Alper çiftinin nikah akdi İstanbul Windsor Otel ve Konferans Merkezinde gerçekleşti.
Ardahan Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni Başkanı Yücel Akçam oldu.
Ardahan İli Posof İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yörenin önemli halk ozanlarından merhum Âşık Müdami (Sabit Ataman) anısına anlamlı bir anma programı düzenliyor
Ardahan'ın gözde parkı Cemal Tural Tabiat Parkı, piknik alanı olarak kullanılan bölgede yaşanan tahribatla gündeme geldi. Yakılmış lastikler, çöpler ve tahrip edilen çardaklar, parkın doğal güzelliklerine zarar verirken, vatandaşlar önlem alınması çağrısında bulundu
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, merkeze bağlı beş köyde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi, köy okullarını ziyaret etti.
Ardahan’ın sorunlarına yönelik ilgili bakanlıklara soru önergesi vererek çözüm üreten Milletvekili Özgür Erdem İncesu, bu kez Ardahan’ın göç sorununu TBMM’ye taşıdı
AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Kürşat Gündoğdu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ahde Vefa Programı kapsamında önceki dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Memili Cimşit’i evinde ziyaret etti.