İstanbul Valiliği, Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo’nun kent genelindeki temasları kapsamında uygulanacak yol kapatma ve alternatif güzergâh planını duyurdu.
ABD eski Başkanı Donald Trump, Truth Social hesabında yaptığı paylaşımda ülkenin göç politikalarına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Amerika Birleşik Devletleri’nin teknoloji ve inovasyon alanında dünyanın en ileri ülkeleri arasında yer aldığını belirten Trump, mevcut göç uygulamalarının bu başarıları zayıflattığını iddia etti.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adli ve İdari Yargı 2025 Yılı Mazeret ve Müstemir Yetki Kararnameleri kapsamında 621 hakim ve cumhuriyet savcısının atamasının yapıldığını, 1840 müstemir yetki düzenlemesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.
TEKNOFEST Tarım Teknolojileri kategorisinde Türkiye Birinciliği elde eden Ardahan Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı SkyFarm 360 Takımı, deneyimlerini paylaşmak üzere Ardahan Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelecek.
Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu ile Genel Sekreter H. Caner Akkurt, Posof Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, 1996 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Gökhan Hüseyinoğlu’nun geçtiğimiz günlerde vefat eden babası Cemal Hüseyinoğlu’nun ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo’yu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde törenle karşıladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo ile yaptığı heyetler arası görüşmenin ardından düzenlenen programda önemli mesajlar verdi.
Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un hayata geçirdiği “Köy Çocukları Sinemayla Buluşuyor” projesi kapsamında, Çıldır ilçesindeki köy okullarında eğitim gören öğrenciler Ardahan Üniversitesi’nin sinema salonunda “Mustafa Kemal” filmini izleme imkânı buldu.
Damal Belediye Başkanı Kemal Çamliyurt, Çaybaşı Mahallesi’nde devam eden yol ve altyapı yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Çamliyurt, Cumhuriyet Meydanı’na ulaşımı sağlayan güzergâhlarda kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını belirterek, mahalledeki tüm yolların, bağlantıların ve kaldırımların titizlikle yenilendiğini söyledi.