"Yazıcı" İLE İLGİLİ HABERLER

Ünlü çift göz kamaştırdı! Dubai'den kareler
2011 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen Melisa Aslı Pamuk'un (32), milli futbolcu Yusuf Yazıcı (26) ile aşkı doludizgin devam ediyor. Ünlü çift, birlikte olan pozlarına bir yenisini ekledi.
Sultan Abdülhamid Han Derneği'niden 'Akdeniz Paktı' çağrısı
Sultan Abdülhamid Han Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, Filistin’de adeta soykırım yapan İsrail’e karşı “Geliştirilmiş Akdeniz Paktı kurulsun” çağrısında bulundu.
İmamoğlu Tuzla davasından beraat etti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'ya hakaret içerikli söylemlerde bulunduğu iddiasıyla açılan davada, mahkeme beraat kararı verdi.
Ardahan Haberi: AK Parti'li Yazıcı: Millet, sandığa giderken mutlaka muhasebe yapar
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, "Sakın endişeli olmayın. Bu millet doğru yapar. Hayat pahalılığı adamın imkanlarını aşıyorsa eleştirecek ama bu millet; kimin vizyoner olduğunu, kimin iş göreceğini, kimin sorun çözeceğini sandığa giderken mutlaka muhasebesini yapar. O muhasebeye güvenelim" dedi.
Ardahan Haberi: Çıldır Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Gürbüz yıldız getirildi
Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılan Fatih Yazıcı'nın yerine Ardahan 23 Şubat İlkokulu müdürü Gürbüz Yıldız Atandı
Posof lu Cengiz Yazıcı (74), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) sınavına girdi.
ARDAHAN'ın Posof ilçesine bağlı Yeniköy'de çiftçilik yapan Cengiz Yazıcı (74), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) sınavına girdi
Ağrı'da bir kişi baraj kenarında ölü bulundu
Ağrı'da bir haftadır kayıp kişi, baraj kenarında ölü bulundu
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI