"Türkiye/83/s/keywords/Türkiye/31/s/keywords/Türkiye/83/s/keywords/Türkiye/2/s/keywords/Türkiye/83/s/keywords/Türkiye/31/s/keywords/Türkiye/83/s/keywords/Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Manisalı Sultanlar sezona hazırlanıyor
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’inin 6. Grubunda yer alan ve ilk maçını 8 Ekim 2023 tarihinde Özel Gelişim Koleji yapacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.
Aerobik Cimnastik Şampiyonası'nda 5 madalya 1 kupa
Manisa Büyükşehir Belediyespor Aerobik Cimnastik takımı, İstanbul’da düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda 5 madalya 1 kupa kazanarak, organizasyona damgasını vurdu.
Uludağ da kaçak yapılardan temizleniyor
Bursa Ovası üzerinde ruhsatsız olarak inşa edilen yapıları tek tek yıkarak verimli tarım arazilerinin kaçak yapılaşma ile talan edilmesine müsaade etmeyen Osmangazi Belediyesi, şimdi de Türkiye’nin turizm cenneti Uludağ’ı kaçak yapılardan temizliyor.
‘Şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz’
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Gaziler Günü programına katıldı.
Süslü kadınlar pedal çevirdi
Türkiye’nin çeşitli illerinde eş zamanlı olarak ‘Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi personelleri de destek verdi.
AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Milletvekili Kaan Koç’a ziyarette bulundular
AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’u ziyaret ettiler.
Türkiye'den 'Karabağ' açıklaması: Azerbaycan gerekli gördüğü tedbirleri almak durumunda kalmıştır
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Karabağ'da yaşanan gelişmelere ilişkin "Azerbaycan ile Ermenistan arasında bugüne kadar titizlikle yürütülen kapsamlı görüşme sürecinin sonuç odaklı olarak devamının sağlanmasının, bölgede barış, güvenlik, refah ve kalıcı istikrarın tesisi için yegâne yol olduğuna inanıyoruz." açıklaması yapıldı.
'Türkiye Yüzyılı' New York’ta tanıtıldı
Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’nun gerçekleştirildiği New York’un merkezindeki cadde ve sokaklar ile Times Meydanı'ndaki led ekranlarda, Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Türkiye Yüzyılı’nın tanıtımı yapıldı.
Dikkat! Çöl tozu geliyor
Türkiye bu kez Suriye üzerinden gelen çöl tozu tehlikesi ile karşı karşıya
Huduttan 5'i terörist 6 kişiye geçit verilmedi!
Türkiye hudutlarından yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI