"Türkiye/7/burclar/s/keywords/Türkiye/7/s/keywords/Türkiye/7/burclar/s/keywords/Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Sakarya'da şiir gibi bir akşam
Şiirin şehirlerin şehri Sakarya’da canlandığı 22’incisi düzenlenen Sapanca Uluslararası Şiir Akşamları kapsamında Türkiye’nin yakından tanıdığı şairler Sakarya Üniversitesi’nde gençlere şiirle dolu bir akşam yaşattı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'de insan hakları ihlal edildi!
Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin, gerginliğin daha da artarak bölgeye yayılması ihtimalinden endişeli olduklarını belirterek, "Gazze'de insan hakları ihlal edildi" dedi.
Bursa Büyükşehir Meclisi imzalarıyla tarihe not düştü
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve meclis üyeleri, Cumhuriyet’in 100’üncü yılı etkinlikleri kapsamında, Türkiye haritası olarak hazırlanan panoya imzalarını atarak tarihe not düştü.
Konya'dan uluslararası itfaiye eğitimi
Konya Büyükşehir Belediyesi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığında Somali ve Türkiye’nin 15 şehrinden itfaiye personeline eğitim verilerek “Uluslararası İtfaiye Eğitim Programı Tatbikatı” düzenlendi.
TOFAŞ'ın 4. hafta maç biletleri satışta
TOFAŞ Basketbol Takımı’nın 22 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Manisa Büyükşehir Belediyespor ile sahasında oynayacağı Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4. hafta maçının biletleri Biletix’ten satışa sunuldu.
Bulgaristan'da düzenlenen uluslararası konferansta RUMELİSİAD vurgusu
Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, uluslararası arenada gerçekleştirdiği iş birliği çalışmalarını sürdürüyor.
Kuru incir ihracatında tarihi rekor
Türkiye 2022/23 sezonunda 73 bin 388 ton kuru incir ihraç ederken miktar bazında tarihinin en yüksek kuru incir ihracat rakamına ulaştı. Türkiye, 109 ülkeye kuru incir ihraç ederek 260 milyon dolar döviz geliri elde etti.
Bursa İnegöl tribününde milli coşku
Bursa'da İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Hırvatistan-Türkiye karşılaşmasını gençler ve vatandaşlarla birlikte izledi. Millilerin galibiyeti İnegöl’de büyük coşkuya sahne oldu.
Nevşehir'de basketbol turnuvasına başvurular başladı
Nevşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı dolayısıyla düzenlenecek olan 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası için başvurular başladı.
Ardahan en ucuz şehirler arasında ilk sıralarda yer aldı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye'nin en ucuz şehirlerini açıkladı. Doğudan batıya kuzeyden güneye en ucuz iller açıklandı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI