"Türkiye/24/s/keywords/Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Bursa Mudanya'da atıklar saksı ve süs eşyasına dönüştü
Türkiye’nin çevre ve sürdürülebilirlik konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olan Let’s Do It (Haydi Yapalım Derneği) gönüllüleri Mudanya’da atıkları saksı ve süs eşyasına dönüştürdü.
Tapuda parmak iziyle kimlik doğrulamalar artıyor
Türkiye'nin ilk onaylı mobil kimlik doğrulama cihazı biOnay ile tapularda kimlik doğrulama işlem sayısı gün geçtikçe artıyor. Son 10 ayda 2 milyondan fazla kişi parmak iziyle kimlik kartı doğrulama işlemi yaptı
Carettalar sezona galibiyetle başladı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nü, (MSK) sezonun ilk maçında yalnız bırakmadı.
Kadıköy’de plaklar Barış Manço anısına dönüyor
Türkiye’nin en geniş katılımlı analog müzik buluşması Kadıköy Plak Günleri, Kadıköy Belediyesi’nin bahçesinde başladı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Çin Büyükelçisi'ni ağırladı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çin Halk Cumhuriyeti'nin Türkiye Büyükelçisi Liu Shaobin'i kabul etti.
Çayırova Belediyesi, ilk maçından zaferle ayrıldı
Bu sezon mücadele ettiği Türkiye Basketbol Ligi’nde ilk sınavını Iğdır deplasmanında Alagöz Holding Iğdır Basketbol’a karşı veren Çayırova Belediyesi, müsabakadan 57-76’lık skorla galip ayrıldı.
Allianz Grup UNICEF'le deprem bölgesini gezdi
Allianz Grubu CEO'su Oliver Bäte, Allianz Türkiye CEO'su Tolga Gürkan ve UNICEF Almanya Yönetim Kurulu Başkanı Georg Graf Waldersee ile 6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ta yeni öğretim yılına UNICEF desteğiyle başlayan okulu ve UNICEF’in aktif olduğu konteyner kenti ziyaret etti.
Hamdi Ulukaya Girişimi'ne başvurular sürüyor
Türkiye’den küresel çapta, öncü girişimlerin doğması için 2017 yılından bu yana girişimci adaylarına ve startuplara iş fikirlerini gerçekleştirmelerinde destek olan Hamdi Ulukaya Girişimi’nin Startup Destek Programı’na 15 Ağustos’ta başlayan başvurular yoğun ilgiyle devam ediyor.
Türkiye Kart için çalışmalar sürüyor
Büyükşehir Belediyesi Kayseri Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Mehmet Canbulut, Türkiye Kart Entegrasyon çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı
Troya Kültür Yolu Festivali tam gaz
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri’nin dördüncü durağı Troya Kültür Yolu Festivali’nin altıncı gününde konserler, sergiler, tiyatrolar ve çeşitli sanat etkinlikleri halkla buluştu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI