"Türkiye/24/s/keywords/Türkiye/21/s/keywords/Türkiye/24/s/keywords/Türkiye/7/s/keywords/Türkiye/24/s/keywords/Türkiye/21/s/keywords/Türkiye/24/s/keywords/Türkiye" İLE İLGİLİ HABERLER

Zeka Oyunları Süper Ligi başladı
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl ikincisini düzenlendiği Zeka Oyunları Süper Ligi törenle başladı. Türkiye’de düzenlenen tek zeka oyunları olma özelliğini taşıyan etkinlikte, 120 ilk ve ortaokuldan yaklaşık bin öğrenci mücadele edecek.
Kiralık konutlarda değer artışı sürüyor
Tatil döneminin son ayında da Türkiye genelinde konut kira değerlerindeki artışın hız kesmeden devam ettiği gözlenirken, üç büyükşehirdeki artış ortalamanın gerisinde kaldı.
Poyrazın Kızları Üsküdar'a konuk olacak
Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Üsküdar Belediyespor’a konuk olacak.
İnşaat malzemesi sanayi endeksi 71,97 puana çıktı
Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemesi Sanayi Bileşik Endeksi Ağustos 2023 sonuçları açıklandı.
Akbank'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel film
Akbank yayınladığı özel reklam filmi ile Türkiye'nin zengin tarihini, bugünün başarılarıyla birleştirerek, Cumhuriyetin 100. yılına saygı ve sevgi ile bir iz bırakıyor.
Sakarya'da nefes kesen heyecan başladı
Sakarya’nın bu hafta sonu ev sahipliği yapacağı Petlas Türkiye Off-road Şampiyonası 4. Ayak yarışlarının sembolik startı Demokrasi Meydanında verildi. Başkan Ekrem Yüce, nefes kesen mücadeleyi ‘start bayrağını’ sallayarak başlattı.
Pakses, Signia distribütörlüğünü üstleniyor
Türkiye’nin İşitme Cihazı sektöründe etkin rol oynayan Pakses İşitme ve Odyoloji, kurumsal hedefleri doğrultusunda bir adım daha atarak Signia’nın distribütörlüğünü üstlendi.
Tripy de TRota'ya entegre oldu
PTT Bilgi Teknolojileri A.Ş. (PTT Teknoloji) ile Tripy Mobility Teknoloji Anonim Şirketi A.Ş. (Tripy) arasında Türkiye’nin yerli ve millî ilk MaaS platformu olan TRota’ya yönelik iş birliği protokolü imzalandı.
Türkiye’nin en adrenalin dolu yarışı Sakarya’da
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, heyecan ve adrenalin yaşamayı seven sporseverler için ilk etabı hazırlanan SporAda Proje alanındaPetlas Türkiye Off-Road Yarışları’na bir kez daha ev sahipliği yapıyor. 22-23 Eylül tarihlerinde 20 araç ve 40 pilotun yarışacağı mücadele nefes kesen anlara sahne olacak.
Akademisyenlerden distilasyon merkezine tam not
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tıbbi ve aromatik bitkilerden uçucu yağların elde edildiği Türkiye'nin en büyük Distilasyon Merkezini ziyaret eden akademisyenler, tesislere hayran kaldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI