"Kars/31/rss/dunya-/s/keywords/Kars" İLE İLGİLİ HABERLER

Şileli kadınların alın teri Şile'nin bereketi
Şile Belediyesi, Dünya Kadın Çiftçiler Günü’nü Şile Yeryüzü Pazarı’nda düzenlenen mütavazi bir etkinlikle kutladı.
Su altında dünya şampiyonu Eskişehir’den
Küba'da düzenlenen 19. Dünya Fotoğraf ve 5. Dünya Sualtı Video Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün milli sporcusu Erkan Balk, tarihi bir başarıya imza atarak Dünya Şampiyonu oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya genelinde saniyede 21 ton zayi oluyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 Dünya Gıda Günü programına gönderdiği video mesajda, katılımcıları selamlarken Dünya Gıda Günü'nün başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diledi.
BUSİAD'dan gıda günü mesajı: Tarım politikaları yeniden belirlenmeli
Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Gıda ve Tarım Uzmanlık Grubu, “Dünya Gıda Günü” nedeniyle bir basın bildirisi yayınladı.
Kayseri'de Kitap Fuarı rüzgarı 6'ncı kez esiyor
Büyükşehir Belediyesi'nin Dünya Ticaret Merkezi'nde altıncısına ev sahipliği yaptığı Kayseri Kitap Fuarı, kitapseverler tarafından yoğun ilgi görüyor. Okurlarıyla buluşan yazarlar Kayseri Kitap Fuarı’nın her zamanki gibi çok iyi organize edildiğini ifade ederken, vatandaşlar kitap fuarından çok memnun kaldıklarını, birçok yazar ve kitapla buluştukları için mutlu olduklarını kaydetti.
Ekşi maya ekmek israfı önlüyor
Dünya Ekmek Günü’nde ekşi mayalı ekmeğin faydalarına dikkat çeken Puratos Türkiye'nin dünyanın ilk ve tek Ekşi Maya Kütüphanesi’nde 30 farklı ülkeden 145 ekşi maya yer alıyor.
Türkiye turizm ve ulaştırmada küresel rol model
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Fuar Merkez'nde gerçekleşen 28. Routes World 2023 Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Türkiye'nin hedefinin turizmde dünya lideri olmak olduğunu söyledi.
Manisa'da çiftçi kadınların günü tarlada kutlandı
15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlulu çiftçi kadınları tarlalarında hasat yaparken ziyarette bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, çiftçi kadınlara koruyucu ekipman içeren çanta ve sepet hediye etti.
TÜDKİYEB: Çiftçi kadınların sosyal güvence sorunu olmamalı
Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik, 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu
Sofralık zeytin ihracatı 100 bin tonu aştı
Türk zeytincilik sektörü; 735 bin tonluk rekolteyle dünya birincisi olarak girdiği 2022/23 sezonunda sofralık zeytinde yüzde 7'lik artışla 184 milyon 510 bin dolarlık ihracat performansı ortaya koydu. Siyah zeytinde Almanya, yeşil zeytinde Irak ihracat lideri oldu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI