"Erdoğan/43/siyaset-/s/keywords/Erdoğan/41/s/keywords/Erdoğan/43/siyaset-/s/keywords/Erdoğan" İLE İLGİLİ HABERLER

Galatasaray’ın konuğu olduk... İrfan Saraloğlu ile özel röportaj
İGFA Edirne Temsilcisi, Medya Keşan Haber Sorumlusu ve Keşan Postası Yazı İşleri Müdürü Erdoğan Demir ile Keşanspor’un eski futbolcularından İrfan Saraloğlu’nun Florya Metin Oktay Tesisleri'nde konuğu olarak kendisiyle özel bir röportaj gerçekleştirdi.
Kabine Beştepe'de toplanıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenlemeye son halinin verilmesi bekleniyor.
Cumhur İttifakı liderlerinden Erdoğan'a tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4’üncü Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa yeniden seçilmesi dolayısıyla Cumhur İttifakı liderlerinin tebrik telefonlarını kabul etti.
Kabine 9 Ekim'de toplanıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 9 Ekim Pazartesi günü Beştepe'de toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda emekli maaşlarına ilişkin düzenlemeye son halinin verilmesi bekleniyor.
AK Parti Kayseri'den kongre çıkarması
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği ve hitaplarını gerçekleştirdiği AK Parti 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi’ne katıldı. Kongrede oy kullanan Başkan Büyükkılıç, “AK Parti’miz ve ülkemiz için hayırlı olsun, daha müreffeh bir Türkiye için durmak yok yola devam” dedi.
Türkiye Yüzyılı'nın yükselişine engel olamayacaksınız!
AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Bugün buradan bir kez daha ilan ediyorum, büyük ve güçlü Türkiye'nin doğuşuna engel olamayacaksınız. Türkiye Yüzyılı'nın yükselişine engel olamayacaksınız.'' ifadesini kullandı.
AK Parti'de kongresinde duygusal anlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gözleri doldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve annesinin yer aldığı kareografi, AK Parti’nin 4. kez ‘olağanüstü’ gerçekleştirilen kongrede duygusal anlara neden oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere yeni müjde: İlk Kabine'den sonra açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde emeklileri yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. İlk Kabine toplantısının ardından yeni bir müjde verileceğini duyuran Erdoğan, yeni dönem ile ilgili de çarpıcı mesajlar verdi.
BEBKA'dan 'Türk Patent ve Marka Kurumu'na
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde yer alan Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanlığına, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Genel Sekreterliği görevini yürüten Prof. Dr. M. Zeki Durak atandı.
Kayseri Gastronomi Günleri 27 Ekim’de başlıyor
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında Kayseri Valiliği himayelerinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, Türkiye Aşçılar Federasyonu Akademik Kurulu, Kayseri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği ile Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası işbirliğinde düzenlenen Kayseri Gastronomi Günleri, 27-29 Ekim 2023 tarihleri arasında Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilecek.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI