"Erdoğan/43/s/keywords/Erdoğan/65/s/keywords/Erdoğan/43/s/keywords/Erdoğan/1/s/keywords/Erdoğan/43/s/keywords/Erdoğan/65/s/keywords/Erdoğan/43/s/keywords/Erdoğan" İLE İLGİLİ HABERLER

Bursa Kuruçeşme Muhtarı, Cumhurbaşkanı'ndan randevu istedi!
Bursa’nın Osmangazi ilçesine bağlı Kuruçeşme Mahallesi’nin sorunlarının konuşulduğu Mahallemin Muhtarları programında Muhtar Ali Polat, Kuruçeşme'nin bitmeyen sorunlarına dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istedi.
Cumjurbaşkanı Erdoğan'dan Musk'a 'Türkiye' çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu Elon Musk’ı New York’taki Türkevi’nde kabul etti. Erdoğan, Tesla'nın 7'nci fabrikasını Türkiye'de kurması için Musk'a çağrı yaptı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan Başbakanı Garibaşvili'yi Türkevi'nde kabul etti
Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili'yi, Türkevi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de İslam düşmanlığı uyarısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'ta Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi (TASC) tarafından düzenlenen programda yaptığı konuşmada "İslam düşmanlığının önü alınmazsa failler daha pervasız hale gelecek. Türkiye olarak kartopu gibi büyüyen bu tehlike karşısında tepkimizi ortaya koyuyoruz." dedi. Erdoğan ABD ile ilişkiler konusunda dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Erdoğan'dan Elon Musk'a fabrika çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için bulunduğu New York'taki Türkevi'nde peş peşe kritik görüşmeler gerçekleştirdi. Türkevi'nde Elon Musk ile görüşen Erdoğan, ünlü iş insanına çok önemli bir çağrı ve davette bulundu.
İngiliz basını Türkiye'nin planını yazdı! 1.200 kilometrelik hat
Hindistan-Orta Doğu-Avrupa Ekonomik Koridoru (IMEC) anlaşmasının uygulanabilirliği tartışılırken, Türkiye'nin alternatif planı dünya basınında yer aldı.
Menderes, Polatkan ve Zorlu’ya mesajlı anma
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan'ın idam edilişlerinin 62. yılında Topkapı'daki anıt mezarda düzenlenen anma törenine bir mesaj gönderdi.
Emine Erdoğan ABD'de lider eşleriyle bir araya gelecek
Birleşmiş Millletler'in 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden eşi Emine Erdoğan, katılımcı ülke liderlerinin eşleriyle bir araya gelecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de! Türkevi önünde sevgi seli
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Millletler'in (BM) 78. Genel Kurulu'na katılmak üzere Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI