"Erdoğan/3/s/keywords/Erdoğan/3/s/keywords/Erdoğan/3/s/keywords/Erdoğan" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan,dan ABD Başkanı Trump ve Merkel le Kritik Görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile daha sonra Almanya Başbakanı Merkel ile telefonda İdlib'i görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin arasında bir telefon görüşmesi gerçekleştiği duyurulmuştu. Kremlin, liderlerin yakın zamanda üst seviyede görüşme düzenlemek için anlaştığını bildiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD, İngiltere, Fransa ve Avrupa Birliği'nden de açıklamalar var. Öte yandan Ankara'da Türk ve Rus heyetleri arasında görüşmeler devam etti. Türk heyeti, Rus tarafına derhal sürdürülebilir ateşkes, gerginliğin azaltılması ve rejimin Soçi Mutabakatı sınırlarına çekilmesi gereğini vurguladı.
Sıcak Gelişme Erdoğan ile Putin Telefonla Görüştü
Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in görüştüğü kaydedildi. Uluslararası ajanslara son dakika olarak düşen açıklamayı Rus Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov yaptı.
Beştepe de İdlib Zirvesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi’nin açılış dersinde konuşma yaptı. İdlib'de 3 şehidimizin olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük. Mücadele orada hala devam ediyor, edecek. Ruslarla görüşmeler devam ediyor, edecek. Biz şunu söylüyoruz. Biz Adana Mutabakatı ile İdlib'deyiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan HTS kayıtları çok önemli açıklandığında kel görünecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakü dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İdlib'de en küçük bir geri adım atmayacağız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşma yapıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ""Git Esed'le görüş" diyor. Sen görüşüyorsun zaten. Sen daha Esed'i görmediğin zaman biz zaten görüşüyorduk. Esed'e hangi teklifi yaparsak yapalım biz onun adam olmadığını gördük" dedi. Kılıçdaroğlu'na "Sen siyaseti bilmiyorsun. Sen siyasetin cahilisin" diyen Erdoğan, "Nerede ne oluyor haberin yok. Bunlar cibiliyet fukarası. Şu anda Apo'nun ortaklarıyla da ortaklığı var. Bunlar kalmadılar AP'de de beraber oturdular" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karabağ, Azerbaycan kadar bizim de meselemizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karabağ, Azerbaycan kadar bizim de meselemizdir. Yukarı Karabağ sorununun Azerbaycan'ın egemenliği ve toprak bütünlüğü temelinde çözüme kavuşturulması en büyük arzumuzdur." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi Ankara Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Yeni bir yol haritası hazırlamamız önem arz ediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Okullardan Yarınlara' programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Eğitim-öğretim konusunda yeni bir yol haritası hazırlamamız önem arz ediyor." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, imkanı olan hayırsever vatandaşları yurt genelinde derslik ve okul yapımı için bağışta bulunmaya davet etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK'lı canilerin cirit attığı bölgelerde şimdi huzur ve barış var
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de Bergama Belediyesini ziyaretinde yaptığı açıklamada, "İdlib meselesi en az Afrin kadar, Barış Pınarı bölgesi kadar önemlidir. Bu konudaki kararlılığımızı dün Sayın Putin'e de açıkça ifade ettim. Dün Merkel ve Macron'a da ifade ettim. 5 Mart'ta tekrar bir araya geleceğiz." ifadelerini kullandı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI