"Erdoğan/3/s/keywords/Erdoğan/16/s/keywords/Erdoğan/3/s/keywords/Erdoğan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Türkiye kardeşlerinin yanında’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan, sel felaketiyle mücadelesinde Pakistan’ın yaralarının sarılması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Ardahan Haberi: AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK'sı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’de öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’de Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katılan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Okul dışarısında bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra okul içerisine girerek öğretmenlerle ve öğrencilerle de sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere nasihatlerde bulundu.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Size kendi ecdadınıza sövdürmeye çalışan köksüzlere kulak asmayın
Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Size binlerce yıllık tarihinizi unutturmaya, kendi ecdadınıza sövdürmeye çalışan köksüzlere kulak asmayın. Şanlı tarihinizle gurur duyun." dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe Elizabeth için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in ölüm haberinin ardından, "Kraliçe II. Elizabeth’in vefatını bugün üzüntüyle öğrendim. Kraliyet Ailesi ile dost ve müttefik Birleşik Krallık halkı ve hükûmetine en içten taziyelerimi sunuyorum." mesajı yayınladı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! DEAŞ'ın sözde yöneticisi Türkiye'de yakalandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın terör örgütü DEAŞ’ın en önemli sözde üst düzey yöneticilerinden biri olan “Abu Zeyd/Üstad Zeyd” kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai’nin Türk güvenlik güçlerince yakalandığını açıkladı. Yakalanan örgüt yöneticisinin, yakalandığında peruk taktığı ve kılık değiştirerek izini kaybettirmeye çalıştığı öğrenildi.
Ardahan Haberi: Yunanistan'ı korku sardı: Erdoğan'ı ciddiye almamız gerek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'a yönelik 'bir gece ansızın gelebiliriz' sözleri Atina'nın bir numaralı gündem maddesi.
Ardahan Haberi: Tahıl koridoru sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net yanıt: Putin haklı
Hırvatistan'da önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl sevkiyatıyla ilgili Putin'in sözlerini değerlendirdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Orta ve Doğu Avrupa'da doğrudan yatırım alan 2. ülkeyiz
Zagreb’de Türkiye-Hırvatistan İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "240 milyar doları yatırım çekmeyi başardık, son 16 yılda Orta ve Doğu Avrupa'da doğrudan yatırım alan 2. ülkeyiz." dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI