Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'yı kabul etti.
Başörtüsü için anayasa teklifiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün gerçekleştirilecek kabine toplantısına dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yasal düzenleme yapalım diyor. Senin yanında hiç hukukçu yok mu? Eğer samimiysen gel anayasa değişikliğini yapalım." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnaf ve öğrencilere müjdeleri açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen 2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galataport İstanbul’da incelemelerde bulundu.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Resim ve Heykel Müzesi Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da eğlence mekanında öldürülen müzisyen Onur Şener cinayetiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA 6. Gençlik Buluşması programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan TÜGVA 6. Gençlik Buluşması öncesi asgari ücret için yeni mesaj verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün yapılacak Kabine toplantısının gündeminde, başörtüsü ile ilgili Anayasa değişikliği teklifi ve “İlk Evim İlk İş Yerim” sosyal konut projesinde arsa sayısı satışının 1 milyona çıkarılması öncelikli olarak yer alacak.
Cemevleri Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. Cemevlerinin elektrik, su giderlerinin karşılanacağını duyuran Erdoğan, alınan önemli kararları da paylaştı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şahkulu Sultan Dergahı'nda düzenlenen Cemevleri Temel Atma ve Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindekiler tören sonrasında Şahkulu Sultan Dergahı ve Cemevi'ni gezdi.