"Dakika/109/s/keywords/Dakika/45/s/keywords/Dakika/109/s/keywords/Dakika/5/s/keywords/Dakika/109/s/keywords/Dakika/45/s/keywords/Dakika/109/s/keywords/Dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

 Ayasofya kararı! Reuters dünyaya duyurdu...
Uluslararası haber ajansına konuşan iki Türk yetkili, merakla beklenen kararın açıklanacağı tarihi paylaştı.
Polinezyalılar veya Amerika yerlilerinin 13. yüzyılda Pasifik'i aştığı kanıtlandı
Amerika'nın keşfinden çok önce seyahat edenler, tarihin yeniden yazılmasına yol açacak. Pasifik Okyanusu'nun iki yakasındaki nüfustan alınan gen örnekleri 1200 yılı civarında okyanus aşırı en az bir yolculuk gerçekleştirildiğini ve iki halktan insanların çocuk yaptığını ortaya koydu.
Çin'de bir kimlik hırsızlığı vakası, büyük bir skandalı açığa çıkardı
Üniversite sınavını kazanamayan bir genç kız, fabrika işçiliği, garsonluk ve birçok işte çalıştıktan sonra anaokulu öğretmeni oldu. Fakat aradan geçen 16 yılın ardından şoke edici bir şey öğrendi. Aslında girdiği sınavda Şandong Teknik Üniversitesi'ni kazanmakla kalmamış, kaydını bile yaptırmıştı. Tabi bunu yapan kendisi değildi. Onun kimliğine dair bütün bilgileri ailesinin girişimiyle edinen aynı yaşlarda başka bir genç kadın onun yerine okumuştu.
Seul Belediye Başkanı Park Won-soon ölü bulundu
Gelen son dakika haberine göre; Güney Kore'de ailesinin polise kayıp ihbarı yaptığı Seul Belediye Başkanı Park Won-soon'un ölü bulunduğu bildirildi.
Beyaz Saray'da corona virüs alarmı
Gelen son dakika haberlerine göre; Beyaz Saray'da pazartesi günü ve dün düzenlenen basın brifinglerine katılan bir muhabirde yeni tip corona virüs (covid-19) tespit edilmesi endişeye yol açtı.
Koronavirüsten ölmeden önce son sözleri: Beni Türkiye'ye kaldırın
Kırgızistan eski Meclis Başkanı ve Sosyal Demokrat Partisi Milletvekili Çınıbay Tursunbekov, koronavirüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti. Tursunbekov'un, Türk-Kırgız dostluğu Whatsapp grubuna attığı son mesajlar ise yürek burktu: "Çok yoruldum, Beni Türkiye'ye kaldırın."
Casusluk oyunu: Çin'in küresel espiyonaj ağı
BBC'nin haberine göre, Çin Komünist Partisi'nin birçoğu ülke dışındaki kuruluşlara yerleştirilmiş 93 milyon ajan, teknoloji dünyasındaki sırları ele geçiriyor. Yabancı şirketler veya Çin'deki firmalarda çalışanlar ise iş toplantısı, para teklifi veya aşk tuzaklarıyla 'ikna' ediliyor.
Rusya'dan çok önemli Türkiye açıklaması
Son dakika haberine göre, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Türkiye ile Rusya Libya'da acil ateşkes üzerinde çalışıyor" diye konuştu.
 Fildişi Sahili Başbakanı Coulibaly hayatını kaybetti
Gelen son dakika haberine göre; Fildişi Sahili Başbakanı Amadou Gon Coulibaly yaşamını yitirdi.
Oscar ödüllü efsane sanatçı Ennio Morricone hayatını kaybetti!
Son dakika haberine göre, İtalyan Oscar ödüllü İtalyan besteci Ennio Morricone yaşamını yitirdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI