"Dakika/108/ziyaretci-defteri/s/keywords/Dakika/2/s/keywords/Dakika/108/ziyaretci-defteri/s/keywords/Dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

 Trump'tan şoke eden iddia için açıklama! 10 yıldır...
ABD Başkanı Donald Trump, New York Times gazetesinin "Trump 10 yıldır vergi ödemiyor" iddiasını yalanlayarak, "Ben milyonlarca dolar vergi ödedim ancak herkes gibi benim de amortisman ve vergi indirimi hakkım var." açıklamasında bulundu.
Savaşta hezimete uğrayan Ermenistan saçmaladı: Türk F-16'ları...
İkinci gününe giren Azerbaycan-Ermenistan savaşında Ermeniler cephede hezimet yaşıyor. Pazar sabahından bu yana ölen Ermenistan askeri sayısı 59'a çıkarken, Sarkisyan akılalmaz açıklamalar yaptı.
Trump müjdeyi verdi! Tam 150 milyon tane...
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip corona virüsle (covid-19) mücadele kapsamında 15 dakika içinde sonuç veren 150 milyon testin eyaletlere ile yaşlı bakımevleri gibi virüse karşı "savunmasız toplumlara" dağıtılacağını duyurdu.
Ermenistan dağıldı! Bir günde 59 asker öldü
Ermenilerin kaybı dörde katlandı, Ermeni ordusu komuta kademesine kendi askerlerine karış silah kullanma yetkisi verdi. Türkiye, Ermenistan'dan yurt dışından getirdiği paralı askerler ve teröristleri geri göndermesini istedi.
Trump'tan 'Dağlık Karabağ' için flaş açıklama
ABD Başkanı Donald Trump, Azerbaycan ve Ermenistan arasında Dağlık Karabağ'da yaşanan çatışmalara ilişkin, ''O bölgede çok iyi ilişkilerimiz var ve (çatışmaları) durdurabilecek miyiz bakacağız.'' dedi.
NYT: Trump 10 yıl hiç vergi ödememiş
New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın 10 yıl boyunca hiç vergi ödemediğini, 2016 ve 2017 yıllarında ise sadece 750'şer dolar vergi ödediğini yazdı.
BM'den Azerbaycan ve Ermenistan'a çağrı! Derhal son verin
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Ermenistan ve Azerbaycan arasında çıkan çatışmalardaki sivil ölümlerini kınayarak çatışmalara derhal son verilmesi çağrısı yaptı. Öte yandan ABD'den de açıklama geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı, Ermenistan ve Azerbaycan'a, Dağlık Karabağ'da çıkan çatışmalara derhal son verme çağrısında bulundu.
Azerbaycan'dan Ermenistan'a yalanlama: Erivan yönetimi yanlış bilgi veriyor
Azerbaycan Savunma Bakanlığı yazılı yaptığı açıklamada, Ermenistan tarafından Azerbaycan Ordusu'na ait 3 tank, 2 helikopter ve 3 insansız hava aracının (İHA) vurulduğu iddiasına ilişkin haberlerin asılsız olduğunu ifade etti.
Azerbaycanlı spiker haberi alınca gözyaşlarını tutamadı!
Azerbaycan'da yayın yapan İctimai TV spikeri, Azerbaycan ordusunun Ermeni işgali altında bulunan 6 köyü geri aldığı haberini duyurduğu zaman göz yaşlarına hakim olamadı.
'Azerbaycan topyekûn bir kara harekatına girişebilir'
Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında, Ermeni güçlerinin Azerbaycan sivil yerleşim birimlerine ateş açması üzerine çatışmalar başladı. NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe, Azerbaycan-Ermenistan gerilimini değerlendirdi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un dün yaptığı açıklamaya dikkat çeken Yeşiltepe, Azerbaycan topyekûn bir kara harekatına girişebileceğini söyledi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI