"Cumhurbaşkanı/29/video-galeri/tum-haberler/s/keywords/Cumhurbaşkanı" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masaya yeniden adaylık cevabı: 4.5 yıldır aklınız neredeydi?
Denizli'de toplu açılış töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden adaylık tartışmalarıyla ilgili 6'lı masaya yanıt verdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Danışmanı Oğan: Dünyada enerji satabilecek bir konuma geldik
Cumhurbaşkanı Danışmanı Ayhan Oğan, Türkiye'de son 20 yılda önemli işler ve reformlar yapıldığını ifade edip, "Enerji fakiri bir ülke iken bugün enerjinin merkezi olma yolunda ilerleyen, kendi ürettiği enerjisi ihtiyacından fazla olan bir ülke konumundayız. Dünyada enerji satabilecek bir konuma geldik" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin zengin kültür iklimini tek tipleştiren mahalle baskısını reddediyoruz. Kültür ve sanat alanında vesayet zincirlerini parçaladıkça ülke olarak daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” diye konuştu
Ardahan Haberi: İsveç dosyası MGK gündeminde
Milli Güvenlik Kurulu’nun 2023 yılının ilk toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapılacak.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan İsveç NATO’ya üyelik konusunda bizden hayırhahlık beklemesin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyükelçiliğimiz önünde böyle bir kepazeliğin yaşanmasına sebebiyet verenler NATO'ya üyelik başvuruları konusunda bizden herhangi bir hayırhahlık beklemesin." dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan Paris'i bildikleri kadar İstanbul'u bilmeyenlerden fazla bir şey de beklemiyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkenin ortak değeri olan bu şehri, her türlü mülahazanın ötesinde söylüyorum, kimsenin insafına bırakamayız." dedi
İsveç'te PKK'dan yeni skandal eylem
Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonuna dönük tepkiler sürerken, İsveç'in başkenti Stockholm'de yeni bir skandala imza atıldı. Terör örgütü PKK destekçileri, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan gösteri düzenledi. Saldırıya Dışişleri Bakanlığı'ndan çok sert tepki geldi.
Ardahan Haberi: Adana'da DEAŞ operasyonu: 7 gözaltı kararı
Adana'da terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu öne sürülen yabancı yuruklu 7 şüphelinin yakalanması için operasyon düzenlendi.
Ardahan Haberi: Bakan Özer: Eğitimin önündeki antidemokratik uygulamalar kaldırıldı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Ülkelerin en kalıcı sermayesi, beşeri sermayesi. Beşeri sermayelerin niteliğini artırmadaki en önemli enstrüman da eğitim. Eğitimin önündeki tüm antidemokratik uygulamalar kaldırıldı. Yani 70 yıllık gecikmeyle ilk kez eğitimdeki tüm erişim problemleri çözülerek, Sayın Cumhurbaşkanı'mızın çerçevesini çizmiş olduğu 'Türkiye Yüzyılı'nın ilk adımı atılmış oldu” dedi.
Ardahan Haberi: Sahte dişçi için istenen ceza belli oldu!
Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, sahte dişçi olduğu öne sürülen Davut N. hakkında, 'yetkisiz hekimlik' suçlamasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI