"Cumhurbaşkanı/29/sans-oyunlari/s/keywords/Cumhurbaşkanı/45/s/keywords/Cumhurbaşkanı/29/sans-oyunlari/s/keywords/Cumhurbaşkanı" İLE İLGİLİ HABERLER

YSK oy kullanırken dikkat etmesi gereken noktaları açıkladı.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda seçmenlerin oy kullanırken dikkat etmesi gereken noktaları açıkladı
CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu,Çıldır ve Damal da Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi
CHP’den 28. Dönem Ardahan Milletvekili seçilen ve mazbatasını alan Özgür Erdem İncesu, sahada seçmenle buluşarak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istiyor
Ardahan’ın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı programa başladı
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Kültür ve Turizm Bakanlığınca hayata geçirilen '21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri kapsamında Ardahan’ın yöresel ürünlerinin tanıtıldığı programa katıldı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'te tarih verdi: Kalıcı konutlar teslim edilecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay’ın Defne ilçesinde hastane açılışından sonra geldiği Gaziantep'teki mitingde, "Bizim asıl rakibimiz CHP Genel Başkanı değil, rehavettir, zaferi sarhoşluğudur. Ben bu muhteşem katılımda zaten zafer sarhoşluğu görmüyorum, kararlılık görüyorum, azim görüyorum. İnşallah pazar günü yapılacak seçimde de rehavete kapılmadan zaferi hep beraber kucaklayacağız." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Genel Başkanı'nın giderek daha zehirli, daha çirkin bir dil kullandığını görüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Evi kullanılamaz hale gelen son vatandaşımızı yeni yuvasına kavuşturana kadar çalışacağız. Amacımız, ekim-kasım gibi kalıcı konut teslimine başlamaktır.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Niye kendimizden bu kadar eminiz biliyor musunuz? Çünkü bizim kimseyle pazarlığımız yok
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Vergileri düşürerek esnafımıza ve çiftçimize özel sübvansiyonlar yaparak, insanımızı rahatlatacağız." dedi
191 bin 910 sandıkta 60 milyon 697 bin 845 seçmen oy kullanacak
Cumhurbaşkanı ve 28'nci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde 81 ilde, 191 bin 910 sandıkta, 60 milyon 697 bin 845 seçmen oy kullanacak.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temmuz ayında en düşük memur maaşı 22 bin lirayı bulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temmuz ayında en düşük emekli maaşının üzerinde ücret alan emeklilerin durumunu iyileştirecek çalışma yapıyoruz. Yeni Meclisin açılmasıyla vatandaşlarımızı sevindireceğiz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan Menderes’i idama götüren CHP’ydi’
Erdoğan, merhum Başbakan Menderes’in memleketi Aydın’daki mitingde, 27 Mayıs darbesinin, 14 Mayıs 1950 seçimlerinin bir rövanşı olduğunu belirtti. Erdoğan “Oyumuzu ya eser siyasetinden ya da yıkım siyasetinden yana kullanacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ağzından yalandan başka bir şey çıkmayan birine ülke emanet edilir mi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bundan sonra ülkemizin elde edeceği katma değerin büyük kısmını milletimizin refahını artıracak çalışmalara kullanacağız." dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI