"Cumhurbaşkanı/11/s/keywords/Cumhurbaşkanı/56/tum-haberler/s/keywords/Cumhurbaşkanı/11/s/keywords/Cumhurbaşkanı" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Saldırılar soykırım derecesine ulaştı’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in Gazze’deki hastaneyi vurmasıyla ilgili olarak “Gazze halkına yönelik soykırım derecesine varan bu saldırının faillerini lanetliyorum” dedi.
Kadıköy-Sabiha Gökçen metrosundaki arızada son durum
Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattında sabah saatlerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle bazı seferlerde aksamalar oluştu. Konuyla ilgili Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.
Filistin için 3 günlük 'Millî Yas'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de 3 günlük millî yas ilan edildiğini duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İİT İcra Komitesi Olağanüstü Toplantısı' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cidde'de düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) İcra Komitesi Olağanüstü Toplantısı'nın, İsrail'in artan zulmü karşısında İslam âleminin kararlılığını, Filistin halkıyla dayanışmasını ve Filistin davasına desteğini somut bir şekilde gösterdiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın özel gününü kutladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Azerbaycan'ın 18 Ekim Bağımsızlık Günü'nü tebrik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 'Filistin' diplomasisi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail-Filistin arasındaki çatışmaların sona ermesi ve bölgede barışın tesisi için dünya liderleriyle telefon diplomasisi yürütüyor.
Atama kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları buıgünkü Resmi Gazete'de yayımlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu vahşeti durdurmak için...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de hastane bombalamasına dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazze’de yaşanan ve tarihte benzeri olmayan vahşeti durdurmak için tüm insanlığı harekete geçmeye davet etti. Dışişleri Bakanlığı, saldırıları kınarken, İletişim Başkanlığı da yayımladığı İngilizce mesajla, "Dünya akan kana bir son vermelidir" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan '12. Kalkınma Planı' paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2053 vizyonuyla çalışmaları yürütülen Türkiye'nin gelecek 5 yılına dair yol haritasını ortaya koyan 12'nci Kalkınma Planının tamamlandığını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı, raylı sistem kararı Resmi Gazete’de... Kampüs-Çarşı hattı yatırım programında
Sakarya’nın merakla beklediği raylı sistem kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Adapazarı ile Serdivan ilçeleri arasında yapılacak Kampüs-Çarşı hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından inşa edilecek.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI