"Cumhurbaşkanı/11/kullanici-girisi/s/keywords/Cumhurbaşkanı/17/s/keywords/Cumhurbaşkanı/11/kullanici-girisi/s/keywords/Cumhurbaşkanı" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'yeni ekonomi modeli' mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Girişimci Buluşması ve 9. Girişimcilik Ödülleri Töreni’ne gönderdiği video mesajda 'yeni ekonomi modeli'yle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 bölgeyi işaret etti: Karadan da teröristlerin tepesine bineceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında Düzce'de meydana gelen 5.9'luk depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Terörle mücadele konusunda 3 bölgeyi işaret eden Erdoğan, en uygun vakitte karadan harekatın sinyalini vererek, 'Teröristlerin tepesine tepesine bineceğiz.' dedi. Erdoğan, konuşmasının ardından basın mensuplarına 'Esad'la görüşme olacak mı?' sorusuna da yanıt verdi.
Ardahan Haberi: İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur, AK Parti'ye katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İYİ Parti Lideri Meral Akşener'e yaptığı çağrının ardından, İYİ Parti Susurluk Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Eltimur, AK Parti'ye katıldı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Tahıl anlaşması 120 gün uzatıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye, Birleşmiş Milletler, Rusya Federasyonu ve Ukrayna arasındaki tahıl anlaşmasıyla ilgili alınan yeni kararı duyurdu.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya'nın Bali Adası'nda gerçekleştiren G20 Liderler Zirvesi'nde Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi’nin yapıldığı Bali’den ayrıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi kapsamında geldiği Endonezya’nın Bali Adası’ndan temaslarını tamamlayarak ayrıldı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya terör mesajı: Dökülen her kana ortaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya'nın Bali adasındaki G20 Liderler Zirvesi'nin ardından Medya Merkezi'nde dünyaya terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi.. Ege'deki gerilimle ilgili Yunanistan'a tepki de gösteren Erdoğan, " Bizimle fazla dalaşma. Türkiye nerede sen neredesin. İstediğin kadar Adalar'ı doldur. Bunun sana faydası olmaz. Yerini iyi bileceksin. Bu iş kürek işi değil yürek işidir." dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan başsağlığı dileklerine şükran mesajı
G20 Zirvesi için Endonezya’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısı için taziyelerini ileten ülkelere ve uluslararası organizasyonlara şükranlarını içeren mesajını paylaştı.
Ardahan Haberi: Emine Erdoğan G-20 Zirvesi'nde lider eşleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan Endonezya'da G-20 ülkelerinin lider eşleriyle buluştu. Emine Erdoğan, sosyal medya hesabında ziyaretten kareler paylaştı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya gıda krizi mesajı
G20 Liderler Zirvesi'nin "Gıda ve Enerji Güvenliği" oturumunda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dünya gübre piyasası da süratle istikrara kavuşturulmalı. Aksi takdirde, önümüzdeki yıl daha büyük bir gıda krizi yaşayacağız" dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI