"Bakan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: 1960 Darbesi’nin faili Amerika’dır’
Merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan, idam edilişlerinin 61. yılında Topkapı’daki anıt mezarda düzenlenen törenle anıldı.
Ardahan Haberi: Özer, New York’ta Türk öğrencilerle buluştu
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul yüksek düzeyli toplantıları kapsamında düzenlenen Eğitimin Dönüştürülmesi Zirvesi’ne katılmak üzere bulunduğu New York’ta, ABD’de öğrenim gören Türk öğrenciler ve eğitim ataşeleriyle bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Bakan Özer Tarihi Liman Han’ın açılışına katıldı
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  Eminönü’nde restorasyonu tamamlanan İstanbul Ticaret Odası'na ait (İTO) Tarihi Liman Han’ın açılışına katıldı. Burada konuşan Bakan Özer,  "İstanbul Ticaret Odası bu kadar kıymetli bir mekanda ticari değeri çok büyük olan bir yerde, o diğer değerlendirilecek şeyleri tercih etmeyip kültürle eğitimle buluşturulan bir mekana dönüştürülmesi hakikaten İstanbul'a yapılan en büyük yatırımlardan, en büyük kazanımlardan biri“ dedi.
Ardahan Haberi: Milli Eğitim Bakanı Özer'den yeni öğretmen ataması açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. 'En fazla ağırlık verdiğimiz okul öncesi eğitim ve okullaşma oranını yükseltmektir" diyen Özer; birçok öğretmen adayının beklediği atamalara da açıklık getirdi.
Ardahan Haberi: Bakan Koca: Asistanların nöbet sayısı artık ayda 8 ile sınırlı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Asistanların nöbet sayısı artık ayda 8 ile sınırlı. 3 günde birden sık nöbet, gece nöbetinden sonra görev olmayacak" dedi.
Ardahan Haberi: HDP'li firari Semra Güzel yakalandı!
Adıyaman'da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı Volkan Boran'ın cep telefonundan silahlı ve samimi fotoğrafları çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, yurt dışına kaçmak üzere İstanbul'dan Edirne'ye giderken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile MİT'in ortaklaşa operasyonuyla yakalandı.
Ardahan Haberi: Bakan Koca duyurdu! Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği Resmi Gazete’de yayımlandı." ifadelerini kullandı.
Ardahan Haberi: Bakan Koca duyurdu: 13 bin 163 Hekimin DHY Tercih Süreci Başladı
Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "1.261’i uzman doktor, 11.902’si pratisyen olmak üzere 13.163 doktorun görev yerlerinin belirleneceği Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası tercih süreci başladı' açıklamasında bulundu.
Ardahan Haberi: Doktorların görev yerlerinin belirleneceği kuranın tercih süreci yarın başlıyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 13 bin 163 doktorun görev yerinin belirleneceği Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası için tercih sürecinin yarın başlayacağını duyurdu.
Ardahan Haberi: Bakan Koca koronavirüse yakalandığını açıkladı: Yakında arkadaşlarımın arasında olacağım
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs testinin 5 gün önce pozitif çıktığını açıkladı. Koca yaptığı açıklamada, "Salgınla mücadele kadar önemli bulduğum Sağlıkta Beyaz Reform çalışmalarını online toplantılarla sürdürüyorum. Yakında arkadaşlarımın arasında olacağım." ifadelerini kullandı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI