"Ardahan’da/43/s/keywords/Ardahan’da/289/yeni-uyelik/s/keywords/Ardahan’da/43/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

iPhone 15'in fiyatları basına sızdı!
Apple bugün düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerinin lansmanını yapacak. Türkiye saati ile saat 20.00'de başlayacak etkinlikte tanıtılacak akıllı telefon serisi iPhone 15'in fiyatları da basına sızdı.
Manisalı Sultanların filede hedefi zirve
Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Başantrenör Caner Doğançay yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
Saadet Partisi Bursa'dan hükümete seslendi... Eğitim sevinci yerine Eylül hüznü yaşanıyor!
Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte sevinç yerine ailelerin Eylül hüznünü yaşadığını öne süren Saadet Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı Fehmi Narin, iktidara yüklenerek, "Hükümetin sorunlu anlayışından kaynaklı yanlış politikaların faturasını çocuklarımıza kesmiştir. Bu anlayış ailelerin taşımayacağı yüke dönüşmüştür" dedi
Deprem bölgesinden 104 çocuk, artık Darüşşafakalı
Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından Darüşşafaka, bine yakın öğrencisiyle yeni ders yılının açılışını yaparken, bu yıl Darüşşafaka’ya başlayan 104’ü deprem bölgesinden 225 yeni öğrenci için de ilk ders zili çaldı.
CHP Kayseri'den öğrencilere başarı dileği
CHP Kayseri İl başkanı Feyzullah Keskin yeni öğretim yılının başlaması sebebiyle bir açıklama yaparak Öğretmen ve Öğrencilere başarılar diledi.
Bilal Özdoğan öğrencilerle buluştu
Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okulun ilk günü Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilerin heyecanını paylaştı ve yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.
İzmit’in perilerinden muhteşem tanıtım
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımının lansman programında konuşan Başkan Hürriyet, “Yeni sezonda hep birlikte, kenetlenerek bu başarı hikayesini yazalım! Takımımıza başarılar diliyor, hep birlikte nice zaferlere şahit olmayı temenni ediyorum” dedi
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, PTT Genel Müdürü Hakan Gültekin’i ziyaret etti.
AK Parti ardahan Milletvekili Kaan Koç, PTT Genel Müdürü Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti
Ardahan Belediyesi önünde gerçekleşen yakma eyleminin ardından Belediye den açıklama
Ardahan Belediye Başkan Vekili Murat Zorba, belediye önünde B. U. isimli vatandaşın benzin dökerek kendini yakma girişiminin belediye ile hiçbir ilgisinin bulunmadığını bildirdi.
Ardahan Valisi  Çiçek, okul servislerine yönelik denetimlere katıldı
Ardahan’da 23 Şubat İlkokulu çevresinde yapılan uygulamada servislerde denetim yapan Çiçek, okula servisle gelen öğrencilerle sohbet ederek trafik kuralları ile ilgili uyarılarda bulundu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI