"Ardahan’da/345/gunun-haberleri/kose-yazarlari/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Ardahan'da esnaf Ceyhun Özgür den örnek davranış
Ardahan'da gıda ürünleri satan Ceyhun Özgür, tüm ürünleri deprem bölgesine yardım göndermek isteyenlere fatura fiyatı üzerinden satış yapıyor. Özgür, ayrıca yerel esnaftan alışverişin öneminede vurdu yaptı.
Ardahan Haberi: Astsubay ve kızı enkazda hayatını kaybetti, eşi ile Elif Mira kurtarıldı
Hatay’da depremde yıkılan binanın enkazında kalan, Muğlalı Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Dağdelen (50) ve kızı Melisa (22) Dağdelen yaşamını yitirdi; eşi Gül Dağdelen (48) ile diğer kızı Elif Mira (15) Dağdelen ise sağ çıkarıldı.
Ardahan Haberi: Memleketlerine giden 4 üniversiteli, depremde hayatını kaybetti
Muğla’dan ara tatil için gittikleri memleketleri Adıyaman ve Hatay'da, depremde çöken binaların enkazı altında kalan üniversite öğrencileri Demet Koku, Abuzer Aydınlık, Furkan Çelik ile İsmail Cem Keremoğlu yaşamını yitirdi.
Ardahan Haberi: Enkaz kurtarılan depremzede: Biz kurtulduk ama Adıyaman silindi, geçmişimiz silindi
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlere Adıyaman’da yakalanan 42 yaşındaki Ganime Topbaş, enkaz altında sevdiklerinin sesini duymanın kendisini cesaretlendirdiğini söyleyerek, “Biz kurtulduk ama Adıyaman silindi, geçmişimiz silindi” diyerek gözyaşı döktü.
Ardahan Haberi: Enkazdaki üniversiteli Zişan'ı uyanık tutup, 101'inci saatte kurtardılar
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde yıkılan apartmanın altında kalan Zişan Kaya’nın (20) sağ olduğunu belirleyen ekipler, 8 saat boyunca Kaya’yı uyutmamaya çalıştı.
Ardahan Haberi: Kahramanmaraş’taki fay kırığı görüntülendi! Kilometrelerce uzunlukta
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası, Tevekkelli Köyü'nde kilometrelerce uzanan fay hattındaki kırık görüntülendi.
Ardahan Haberi: Uzman çavuş, depremin 103'üncü saatinde sağ çıkarıldı
Kahramanmaraş'ta depremde enkaz altında kalan uzman çavuş Osman Fırat, 103 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.
Ardahan Haberi: Depremde yıkılan İskenderun'daki Latin Katolik Kilisesi'ne İspanya'dan yardım geldi
Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay’ın İskenderun ilçesine gemiyle gelen İspanyol askerler, depremde yıkılan 152 yıllık Latin Katolik Kilisesi’ne insani yardım taşıdı.
Ardahan Haberi: 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde 5. gün! İşte bölgede son durum...
Kahramanmaraş'taki deprem felaketinde sahada enkaz altındakiler için canla başla mücadele devam ediyor. 100 bini aşan arama kurtarma ordusu, zorlu kış şartlarında bir can daha kurtarmak için cansiperane mücadele veriyor.
Ardahan Haberi: İskenderun Limanı'ndan yeni görüntüler, açıklama yapıldı
7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardında İskenderun Limanı'nda çıkan büyük yangına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI