"Ardahan’da/161/gunun-haberleri/s/keywords/Ardahan’da/161/s/keywords/Ardahan’da/161/gunun-haberleri/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Rusya'da can kaybı 3 bini geçti, 8 bin 800 yeni vaka
ABD'nin ardından en çok vakanın görüldüğü ikinci ülke olan Rusya'da, pozitif sonuç veren testlerin sayısı 317 bini aştı.
Beyaz Saray raporunda Çin'in 'zararlı faaliyetleri' eleştirildi
ABD'de Beyaz Saray, "zararlı" olarak nitelendirdiği siyasi ve ekonomik faaliyetleri nedeniyle Çin yönetimine eleştirilerde bulundu.
Dışişleri Bakanlığı'ndan Libya için sert uyarı
Gelen son dakika haberine göre, Dışişleri Bakanlığı, "Libya’daki Türk çıkarlarının hedef alınması halinde darbeci Hafter unsurlarını meşru hedef telakki edeceğiz" ifadelerini kullandı.
ABD deniz üssünde silah sesleri!
Teksas'taki Corpus Christi deniz üssü yakınlarında ateş açan bir saldırgan etkisiz hale getirildi, kapatılan üsse giriş çıkışlar durduruldu.
Hafter'in hadsiz tehditlerine Türkiye son noktayı koydu! Çok ağır sonuçları olur
Libya'daki savaş ağası Hafter'in Rusya'nın verdiği savaş uçaklarının ardından Türkiye'yi tehdit etmesi anında karşılık buldu, Ankara peş peşe yaptığı açıklamalarla darbeci general ve destekçilerine meydan okudu. Öte yandan; Libya ordusu, başkentin güneyindeki Esabia beldesini Hafter milislerinden kurtardığını açıkladı.
Güney Kıbrıs Ordusu’nda işkence ve dayak krizi
Gelen bir son dakika haberine göre; Kıbrıs Rum Ordusu'nda görev yapan askerlerin birbirlerine şiddet uyguladığı görüntülerin ortaya çıkması Güney Kıbrıs'ı karıştırdı. Rum Savunma Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.
Şoke eden iddia! Trump ASA'dan çekiliyor
Gelen son dakika haberlerine göre; ABD Başkanı Donald Trump’ın Rusya ile yapılan Açık Semalar Anlaşması’ndan (ASA) çekileceği ve bu kararını yarın Rusya’ya bildireceği iddia edildi.
İtalya'da covid-19'dan ölenlerin sayısı 32 bin 486'ya yükseldi
Gelen son dakika haberlerine göre; İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 156 artarak 32 bin 486'ya yükseldi.
ABD Senatosu Trump'ın adayını onayladı
ABD Senatosu, Başkan Donald Trump'ın Ulusal İstihbarat Direktörü (DNI) adayı John Ratcliffe'i onayladı.
Posof, Ramazan Bayramına virüssüz giriyor
Ardahan'ın Posof ilçesi Ramazan Bayramına virüssüz giriyor
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI