"Ardahan/78/s/keywords/Ardahan/460/s/keywords/Ardahan/78/s/keywords/Ardahan/127/s/keywords/Ardahan/78/s/keywords/Ardahan/460/s/keywords/Ardahan/78/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: TBMM Başkanı Şentop'tan 12 Eylül mesajı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, "Siyasi tarihimizin kara lekesi 12 Eylül'ün yıl dönümünde, millet iradesini hedef alan, bütün darbe ve darbe girişimlerini bir kez daha lanetliyoruz" dedi.
Ardahan Haberi: Başdanışman Topçu'dan 12 Eylül açıklaması
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Yerli Düşünce Derneği Onursal Başkanı Yalçın Topçu, 12 Eylül Darbesi'nin yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada "'Bizim çocuklar işi başardı' diyen efendilerini, 12 Eylül 1980'de milletin çocuklarına ve milli iradeye karşı yaptıkları insanlık dışı darbenin uygulamaları ile sevindiren kuklalarını asla unutmuyoruz" dedi.
Ardahan Haberi: AK Parti MKYK toplandı
AK Parti MKYK'sı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’de öğretmenler ve öğrencilerle sohbet etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe’de Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katılan vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Okul dışarısında bekleyen vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra okul içerisine girerek öğretmenlerle ve öğrencilerle de sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilere nasihatlerde bulundu.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Size kendi ecdadınıza sövdürmeye çalışan köksüzlere kulak asmayın
Arif Nihat Asya Anadolu Lisesinde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Size binlerce yıllık tarihinizi unutturmaya, kendi ecdadınıza sövdürmeye çalışan köksüzlere kulak asmayın. Şanlı tarihinizle gurur duyun." dedi.
Ardahan Haberi: Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir den 12 Eylül Mesajı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 12 Eylül Askeri Darbesi’nin 42. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Ardahan Haberi: Belediye Başkanı Faruk Demir den Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim dönemi dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Ardahan Haberi: Gece yarısı korku dolu anlar! 2 bina tahliye edildi
Güngören’de 4 katlı binada gece saatlerinde çatlaklar meydana geldi. Belediye ve zabıta ekipleri binada incelemelerde bulunurken tedbir amacıyla bitişik iki bina tahliye edildi.
Ardahan Haberi: Arkadaşının ofisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Adana'da arkadaşının çalıştığı mimarlık ofisinde kimliği belirsiz bir kişinin av tüfekli saldırısına uğrayan Zorbey Uğurludoğan (28), hayatını kaybetti.
Ardahan Haberi: Korku dolu anlar! İstanbul'da kafede silahlı saldırı
Sarıyer'de bir alışveriş merkezinde bulunan kafede yabancı uyruklu iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 1'i ağır 5 kişi yaralanırken, çatışma anı saniye saniye kafenin güvenlik kamerasına yansıdı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI