"Ardahan/346/s/keywords/Ardahan/314/s/keywords/Ardahan/346/s/keywords/Ardahan/1/s/keywords/Ardahan/346/s/keywords/Ardahan/314/s/keywords/Ardahan/346/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Kaçan hırsızı koşarak yakaladılar! Yumruklayarak dövdüler
İstanbul Sultangazi'de iddiaya göre, hırsızlık yapmak amacıyla eve giren 2 kişi, evdekilerin kendilerini fark etmesi üzerine koşarak kaçtı. Evdekiler de kaçan hırsızları yakalamak için peşlerine düştü. Şüpheliyi yakalayan ev sakinleri, kaçmaması için tişörtünden tutarken, bir yandan da yumruk attı.
Ardahan Haberi: 'Havrita’da işaretlenen sokak köpekleri öldürülüyor' tartışması!
Sokak köpeklerinin harita üzerinde yerini gösteren internet uygulaması Havrita’ya hayvanları hedef gösterdiği ve ölümlerine sebebiyet verdiği gerekçesiyle sosyal medya üzerinden tepki yağdı.
Ardahan Haberi: Taksim’de gece kulübünde silahlı saldırı! Suçüstü yakaladı
Taksim'de bir gece kulübünün önünde taşkınlık yapan şahıs, kulüp çalışanını silahla bacağından yaraladı. Kaçan şahıs dakikalar sonra bölge güven timleri tarafından Taksim Meydanı’nda yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı.
Ardahan Haberi: MİT'ten Kamışlı'da nokta operasyon! Mıhyeddin Gulo etkisiz hale getirildi
MİT'in Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde askeri eğitim veren yöneticilerinden Mıhyeddin Gulo etkisiz hale getirildi.
Ardahan Haberi: Otoparka giren kuyumcuya dehşeti yaşattılar! 'Ellerinde silah ve poşet vardı'
İstanbul Esenyurt'ta kuyumcu olduğu öğrenilen yabancı uyruklu F.A. (30), aracını park ettiği otoparkta 2 kişi tarafından vurulduktan sonra gasbedildi.
Ardahan Haberi: Kayıp Firdevs'in çayda cesedi bulundu! Vücudunda darp izleri var
Şırnak'ın Uludere ilçesinde, ailesinin 2 gün önce kayıp ihbarında bulunduğu Firdevs Babat’ın (17), Hezil Çayı'nda cansız bedeni bulundu. Vücudunda darp izleri bulunan Babat’ın cesedi, otopsi için Şırnak Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Ardahan Haberi: Cesedi havuza atılmıştı! Zehra'nın otopsi raporunda korkunç detay
Muğla’nın Milas ilçesinde, çalıştığı eğlence mekanında öldürülüp, cesedi bahçedeki havuza atılan Zehra Bayır'ın (18) otopsi raporunda korkunç detay ortaya çıktı.
Ardahan Haberi: Akılalmaz anlar! Ağzında meşaleyle dans etti
İstanbul Kağıthane'de asker eğlencesine katılan bir kişi, yanan meşaleyi ağzına alarak dans etti. Meşalenin patlama tehlikesine aldırış etmeyen kişi, uzun süre bu şekilde dans etti. O anlar ise cep telefonu ile görüntülendi.
Ardahan Haberi: Singapur Uluslararası Matematik Olimpiyatı’na Ezel Ali, dünya ikincisi oldu
Mersinli ilkokul öğrencisi Ezel Ali Altın (8), Singapur Uluslararası Matematik Olimpiyatı'nda, kendi yaş grubunda dünya ikincisi olarak adından söz ettirdi. Altın, gelecekte bilim insanı olmak istediğini söyledi.
Ardahan Haberi: Şişli’de şehit olan bekçinin cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı
İstanbul Şişli’de düğün sahipleri arasındaki arbedeye müdahale sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Bekçi Oltan Koca’nın cenazesi Adli Tıp Kurumundan alındı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI