"Ardahan/346/s/keywords/Ardahan/1/s/keywords/Ardahan/346/s/keywords/Ardahan/273/s/keywords/Ardahan/346/s/keywords/Ardahan/1/s/keywords/Ardahan/346/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Ardahan'ın yüksek kesimleri karla kaplandı.
Hava sıcaklıkları adım adım düşmeye devam ederken Ardahan'ın yüksek kesimleri karla kaplandı
Ardahan Haberi: Sosyal medya düzenlemesi Resmi Gazete'de yayımlandı
Dezenformasyonla mücadele düzenlemesi olarak bilinen Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Ardahan Haberi: Beşiktaş'ta 2 katlı kafede yangın
Beşiktaş'ta 2 katlı ahşap kafenin üst katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, yükselen alevler cep telefonu kamerasına yansıdı.
Ardahan Haberi: İzmir’de ele geçirilen karışımlı kaçak akaryakıt imha edilecek
İzmir’in Torbalı ilçesinde polis ekiplerince 2 depoya düzenlenen operasyonda, ele geçirilen 1 milyon litre karışımlı akaryakıt, bulunduğu depolardan imha edilmek üzere taşınıyor.
Ardahan Haberi: Bu fotoğraftan sadece o kurtuldu
Yıllık izinde olduğu için patlamadan kurtulan Gürkan Yıldırım (36), 1 ay önce ocakta mola verildiği sırada dokuz arkadaş çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşarak, “Söz bulunmaz yer altını anlatmaya, acımız çok büyük. Resimden bir ben kaldım” diye yazdı.
Ardahan Haberi: Leyla Güven’e 11 yıl 7 ay daha hapis cezası verildi
TBMM’de hakkındaki kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle milletvekilliği düşürülen ve Elazığ Kadın Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski milletvekili ve Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Eş Başkanı Leyla Güven’e “Terör örgütü propagandası” suçundan açılan davada karar çıktı.
Ardahan Haberi: 3 yıldız da aynı hastalığa yakalandı! Futbolcu olmaları hayatlarını kurtardı
Geçtiğimiz haftalarda Almanya'da top koşturan Hollandalı futbolcu Jean Paul ve Sebastian Haller ile Giresunspor'la anlaşıp sonrasında sözleşmesi feshedilen Jean Pyerre'in testis kanserine yakalanması spor dünyasında şok etkisi yarattı. Peki, üç yıldız futbolcunun bu hastalığa yakalanması tesadüf mü yoksa bu duruma yoğun futbol yaşamları mı yol açtı? Doç. Dr. Faruk Özgör'e sorduk.
Ardahan Haberi: Alanya Kalesi’nde büyük keşif
Helenistik dönemde yapılan ve 1221’de kenti fetheden Selçukluların yeniden inşa ettiği Alanya Kalesi’nde, Kızılkule önündeki sahilde, bu yıl sert geçen kışın oluşturduğu dalgalar ilginç bir keşfe yol açtı.
Ardahan Haberi: Yer: Bursa! 5 gün önce ateşe verdiği binayı patlatmaya çalıştı
Bursa’da, 5 gün önce ailesiyle tartıştıktan sonra yaşadıkları evi yakan Rıdvan Ö., iddiaya göre bu kez de yanında getirdiği tüpü ateşe vererek, tahliye edilen binayı patlatmaya çalıştı.
Ardahan Haberi: Başörtüsü için anayasa çalışması! Bakan Bozdağ: 24. ve 41. madde çalışması tamamlandı
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, başörtüsü için anayasa çalışmasıyla ilgili "24. ve 41. maddeler üzerindeki çalışmalar tamamlandı, sunulacak aşamaya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "sunun" derse bugün MKYK'da sunarız" dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI