"Ardahan/309/s/keywords/Ardahan/104/sans-oyunlari/s/keywords/Ardahan/309/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Gece yarısı feci kaza! Motosiklet ile otomobil çarpıştı
Sarıyer’de motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrası motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, motosikletteki diğer kişi ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü ise hafif yaralanırken, motosiklet ve otomobil kullanılamaz hale geldi.
Ardahan Haberi: Kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı! Yaralılar var
Bursa’da, kamyonet ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kontrolden çıkan kamyonetin şarampole yuvarlandığı kazada 7 kişi yaralandı.
Ardahan Haberi: Mersin'de polisevine silahlı saldırı! Bakan Soylu'dan açıklama
Mersin'in Mezitli ilçesinde Tece Polisevi önüne gelen iki kadın PKK'lı terörist, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateş sırasında 2 polis memuru yaralanırken, çıkan çatışma sonucu yaralanan iki kadın terörist, sırt çantasında taşıdıkları bombalar ile kendileri patlattı. Yaralı polislerden Sedat Gezer kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
Ardahan Haberi: Bakırköy’de hastane önünde silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı
İstanbul'da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi önünde meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin hastane çevresindeki güvenlik önlemi devam ediyor.
Ardahan Haberi: Bakan Çavuşoğlu Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Mitsuoka ile bir araya geldi
Bakan Çavuşoğlu Türkiye-Japonya İş Konseyi Eşbaşkanı Mitsuoka ile bir araya geldi.
Ardahan Haberi: TBMM Başkanı Şentop: Birleşmiş Milletler artık işlevini kaybetti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, “Birleşmiş Milletler esasen İkinci Dünya Savaşı'nın galiplerinin kurduğu bir sistem. Birleşmiş Milletler işlevsiz hale geldi. İşe yaramaz hale geldiğini, fonksiyon icra etmediğini görüyoruz” dedi.
 Yunanistan'a sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine ardından konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Yunanistan'ı sert sözlerle eleştirdi ve "Askeri yığınaklar, siyasi ve ekonomik destekler Yunanistan'ı bizim seviyemize çıkarmaya yetmez. Ama bu yanlış adımlar Yunanistan'ı batağa sürüklemeye kafi gelir." ifadelerini kullandı.
Ardahan Haberi: Türkiye'den Mescid-i Aksa baskınlarına tepki: Kabul edilemez
Dışişleri Bakanlığınca yapılan açıklamada, "Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemelerini kınıyor ve kabul edilemez buluyoruz" denildi.
Ardahan Haberi: 6+1 masa’dan hayır gelmez’
Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, TBMM’de basın toplantısı düzenledi.
Ardahan Haberi: Ordubozanlar var bu kabul edilemez’ 
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kuvvet Komutanları, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu, Muhsin Dere ile birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI