"Ardahan/215/images/reklam/s/keywords/Ardahan/340/s/keywords/Ardahan/215/images/reklam/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Destici: Hava ve Kara kuvvetlerimiz 'Pençe-Kılıç Hesap Vakti' harekatıyla gereğini yapıyor
Büyük Birlik Partisi Genel (BBP) Başkanı Mustafa Destici, İstanbul'da yaşanan terör saldırısına değinerek, "İşte bugün kahraman Hava ve Kara kuvvetlerimiz 'Pençe-Kılıç Hesap Vakti' harekatıyla gereğini yapmaktadır" dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar’da liderlerle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışına katılmak üzere başkent Doha’ya geldi. Doha'da liderlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra açılış törenine katıldı.
Ardahan Haberi: Bakan Yanık: İklim değişikliğinden en çok kadınlar ve çocuklar etkileniyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "İklim değişikliğinin bir çocuk hakkı temelinde değerlendirilmesi gerekiyor. Çünkü iklim değişikliğinden, iklim değişikliğinin sonuçlarından en çok kadınların ve çocukların etkilendiğini, etkileneceğini biliyoruz" dedi.
Ardahan Haberi: Emine Erdoğan'dan Katar paylaşımı: Tüm takımlara başarılar diliyorum
Katar'ın ev sahipliğindeki 2022 FIFA Dünya Kupası sebebiyle Doha'da bulunan Emine Erdoğan, "Dostluk ve kardeşlik duygularının rekabete yenik düşmediği bir turnuva ümit ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum." paylaşımında bulundu.
Ardahan Haberi: Ardahan Çalıştayı Sona erdi sonuç bildirgesi açıklanmadı
Türkiye’nin En Büyük İl Çalıştayı 18-19 Kasım 2022’de Ardahan Üniversitesi Ev Sahipliğinde Rekor Katılımla Gerçekleştirildi.
Ardahan Haberi: Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Millet Bahçesi yapım sahasında incelemelerde bulundu
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Millet Bahçesi yapım sahasında incelemelerde bulunarak, tescilli tarihi binaların restorasyonu ve çevre düzenleme çalışmalarını denetledi.
Ardahan Haberi: Bu elma Dünyada sadece Posof'ta yetiştiriliyor
Ardahan'ın Posof ilçesinin tescilli kırmızı elması, tadıyla ve rengiyle yiyenleri hayran bırakıyor
Ardahan Haberi : Herkes kendi yolunu çizmeli’
Oyuncu Gökçe Bahadır, 25 Kasım’da vizyona girecek ‘Kendi Yolumda’ filmiyle izleyici karşısına çıkacak.
Ardahan Haberi: Jane Fonda: Ölmeye hazırım
Daha önce göğüs kanserine yakalandığını anlatan Jane Fonda, iki memesini de aldırdığını ve iyileştiğini söylemişti. Kanserle mücadele etmeye devam eden ve kısa bir süre önce yaptığı açıklamada "Hayatta kalma oranım yüzde 80" diyen Fonda, "Ölmeye hazırım" cümlesiyle hayranlarını üzdü.
Ardahan Haberi: İçtiği ağrı kesici sonu oldu! 35 yaşındaki kadın hayatını kaybetti
Samsun'da içtiği ilaçtan zehirlenen kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI