"Ardahan/214/dunya-/s/keywords/Ardahan/176/s/keywords/Ardahan/214/dunya-/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Ardahan Valisi Hüseyin Öner başkanlığında, Millet Bahçesi toplantısı yapıldı
Ardahan Valisi Hüseyin Öner başkanlığında, Millet Bahçesi Rölöve ve Restorasyon Değerlendirme toplantısı düzenlendi
Ardahan Haberi: ‘MERNİS’te hiçbir olumsuzluk olmadı’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bizim elimizdeki seçmen bilgileri Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) elinde yok” demesiyle başlayan tartışmada son perde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bakanlığına bağlı Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün açıklamasıyla yaşandı.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan mektup: Bir olduk 21 olduk
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kaleme aldığı mektup, Türkiye’nin dört bir yanında kurulan AK noktalarda milyonlarca üyeye ve vatandaşa ulaştırılacak.
Ardahan Haberi: Bakan Dönmez'den II. Abdülhamid Han Türbesi'ne ziyaret
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'nin 4'üncü sondaj gemisinin ismine ilham olan II. Abdülhamid Han'ın türbesini ziyaret etti.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karahasanoğlu'nun ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu’nun aile üyeleriyle telefonda görüşerek taziyelerini iletti.
Ardahan Haberi: Kemal Kılıçdaroğlu: En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz
CHP Gençlik Kolları İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,, "Anadolu’dan gelen evladımız İstanbul’da yurt bulamadığı takdirde ayda 9-10 bin lira kira vererek ev tutabilir mi? Anne baba seviniyor oğlum kızım üniversite kazandı diye ama sonra nerede kalacak diye düşünüyor. Gençlere sözüm var. En geç 1 yıl içinde yurt sorununu bitireceğiz. 20 yıldır bitiremediler, 1 yıl içinde bitireceğiz" dedi.
Ardahan Haberi: DSİ Türkiye Ardahan da 30 Arazi İçin Toplulaştırma Kararı Verdi
Kayseri, Nevşehir, Ardahan ve Afyonkarahisar'daki bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri yapılmasına karar verildi
Ardahan Haberi: Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Bilgiç’ten 'Suriye' açıklaması
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, "Türkiye, mültecilerin gönüllü ve güvenli geri dönüşleri için uygun şartların hazırlanması ve ihtilafa, BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararında ortaya konulan yol haritası uyarınca çözüm bulunması yönündeki çabalara aktif katkısını sürdürmektedir" dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaleme aldığı mektup milyonlarca vatandaşa ulaştırılacak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kaleme aldığı mektup, Türkiye’nin dört bir yanında kurulan AK noktalarda milyonlarca üyeye ve vatandaşa ulaştırılacak.
Ardahan Haberi: Muharrem İnce: Muhalefet belediyelerini haraca bağlamışlar
Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem İnce, Halk TV, KRT, Tele1'e tepki gösterek, “Haraca bağlamışlar bütün muhalefet belediyelerini. Her bir belediyeden haraç alıyorlar resmen. Aylık maaş alıyorlar” dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI