"Ardahan/176/s/keywords/Ardahan/342/s/keywords/Ardahan/176/s/keywords/Ardahan/203/s/keywords/Ardahan/176/s/keywords/Ardahan/342/s/keywords/Ardahan/176/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Çıldır da elektrik direğinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu.
Ardahan’da elektrik direğinden çıkan kıvılcımlar yangına neden oldu. Ardahan’ın Çıldır ilçesine bağlı Kenarbel Köyünde bulunan elektrik direğinden çıktığı iddia edilen kıvılcım buğday tarlasına sıçradı.
Ardahan da çiftçiler, hayvanların kışlık yiyecek ihtiyacını gidermek için yoğun mesai harcıyor.
Ardahan’da ot biçme döneminin başlamasıyla sabah erken saatlerde tarlalarına giden çiftçiler, hayvanların kışlık yiyecek ihtiyacını gidermek için yoğun mesai harcıyor.
Ardahan'da fırtına sonucu bazı binaların çatıları uçtu, araçlar zarar gördü
Ardahan'da etkili olan şiddetli fırtına sonucu bazı binaların çatıları uçtu ve araçlar zarar gördü. Fırtına nedeniyle çatılardan savrulan malzemeler park halindeki otomobillerde hasara yol açtı.
Posoflu Nurten Akça, söylediği birbirinden ilginç bilmece ve manilerle çevresindekilerin neşe kaynağı oluyor
Ardahan'ın Posof ilçesinde yaşayan 78 yaşındaki Nurten Akça, söylediği birbirinden ilginç bilmece ve manilerle çevresindekilerin neşe kaynağı oluyor. Hafızasındaki yüzlerce mani ve bilmeceyi yöresel ağızla dillendiren Nurten Nine, Posof'un yaylalarında çocukları ve torunlarıyla piknik yaparak mutlu bir yaşam sürdürüyor.
Ardahan’da bir araya gelen kadınlar kışlık erişte kesimi için kolları sıvadı
Ardahan merkez Atatürk mahallesinde yaşayan kadınlar kış sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan ve binbir zahmetle hazırlanan erişteler için hazırlıklara başladı.
Ardahan'da gönüllü veterinerlerce hayvan barınağında kısırlaştırma ve aşılama işlemleri yapıldı.
Ardahan Belediyesi hayvan barınağında gönüllü veterinerler tarafından kısırlaştırma ve aşılama çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Faruk Demir, sahipsiz hayvanlara sahip çıktıklarını belirtti ve sokak hayvanlarının kısırlaştırılarak doğal yaşamın korunması gerektiğini vurguladı.
Çıldır da köy yolları haricinde yayla yollarını da yapmaya devam ediyor.
Ardahan İl Özel İdaresi yaz ayı çalışmaları kapsamında köy yolları haricinde yayla yollarını da yapmaya devam ediyor.
Ardahan’da, bir günlükler ve mayıs sinekleri ölüm uçuşu denilen son uçuşları tamamlandı
Ardahan’da, "bir günlükler" ve "mayıs sinekleri" olarak adlandırılan canlıların, yaklaşık 10 gün boyunca devam eden ve "ölüm uçuşu" denilen son uçuşları tamamlandı.
Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında Ardahan'ın tarihi ve turistik yerleri tanıtılıyor
Erasmus+ Gençlik Projesi kapsamında Ardahan'a gelen farklı ülkelerden gelen 48 gence, kentin tarihi ve turistik yerleri gezdiriliyor.
TMO tarafından 28 Ağustos itibariyle Ardahan’da hububat alımları başlayacak
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin Ardahan'da 28 Ağustos 2023 tarihinde itibaren hububat alımlarına başlayacağını duyurdu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI