Ardahan’ı etkisi altına alan yoğun kar yağışının keyfini çocuklar çıkarıyor. Çocuklar kar topu oynayıp kızakla kayarak, kayak merkezlerini aratmayan görüntüler oluşturuyor.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Video Konferans Sistemi üzerinden gerçekleştirilen Serhat Kalkınma Ajansının 96. Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, partisinin Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ve Kadın Kolları Başkanı Gülten Özdemir’i ziyaret etti
Hanak-Çayağzı köyünden iş insanı Serdar Oçak, Ardahan Belediyesi’ne çöp kamyonu tahsis etti
Ardahan’dan Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile kutsal beldelere umre ziyaretine gidecek olan vatandaşlar için, uğurlama programı düzenlendi.
ARDAHAN’da artistik buz pateni antrenörü Burak Karakaş, Çıldır Gölü'nün buz tutan yüzeyinde dans gösterisi yaptı
Kars-Ardahan sınırında yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü’nde balıkçılar, Eskimo usulü av için balta ile açtıkları deliklerden ağlarını suya bıraktı. Balıkçı Atanur Dursun, ağların 2 gün sonra toplanacağını belirterek bereketti.
Ardahan AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, Ardahan’ı kalkındıracak ve göçü durduracak önemli projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Doğu Expresi hattı, Posof Ilgar Tüneli, Sahra Tüneli, hayvan sağlığı enstitüsü kurulumu ve köylere doğal gaz gibi projelerle şehrin gelişimine ivme kazandıracaklarını belirtti. Yılmaz, Ardahan’ın geleceğinin parlak olduğunu ve bu projelerle bölgenin ekonomik olarak büyüyeceğini vurguladı.
Ardahan’ın Taşlıdere köyünde nesli tükenmekte olan su samuru, buz üzerinde balık avlarken görüntülendi
AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi, yoğun katılımla adeta şölen havasında gerçekleşti. ‘Gençliğine Yön Ver Ardahan’ sloganıyla gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Emre Karakoyun yeniden başkanlığa seçildi.