"Ardahan’da/345/sondakika-haber/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Aliyev: Barış sürecinde Türkiye mutlaka olmalı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan’la yaşanan çatışmayla ilgili değerlendirmelerde bulundu. TRT Haber’e özel açıklamalarda bulunan Aliyev, “Barış sürecinde Türkiye mutlaka olmalıdır” dedi.
Küçük prensesin örümcek sevgisi
İngiltere kraliyetinden Prens William’ın çocukları Prens George (7), Prenses Charlotte (5) ve Prens Louis (2.5), İngiliz belgesel yapımcısı Sir David Attenborough’u görüntülü arayarak doğa hakkında soru sordu.
‘Dayı bu evliliği engelle’
İngiliz Prens Harry ile 2018’de evlendiği ABD’li oyuncu Meghan Markle, yılbaşında İngiltere kraliyetinden ayrıldı.
Ardahan Valisi Hüseyin Öner,den birinci olan öğrencilere sertifika
Ardahan Valisi Hüseyin Öner, kent genelinde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye girerek ulusal turnuvaya katılma hakkı kazanan öğrencilere sertifika verdi
ABD'den DSÖ'ye iyi haber: Devam edeceğiz
Dünya Sağlık Örgütünden (DSÖ) 6 Temmuz 2021'de çekileceğini açıklayan ABD, "şeffaflık ve hesap verebilirliği" güçlendirmek için DSÖ reformlarını desteklemeye devam edeceğini bildirdi.
Damal da Köpek katliamı İddiası Hayvan Severleri Ayağa Kaldırdı
Ardahan’ın Damal İlçesi’nde 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde bile köpek öldürüldü
‘Ölecek miyim?’ diye sordu!
İngiliz basını, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine çevresindekilere sürekli olarak “Ölecek miyim?” diye sorduğunu iddia etti. Bu arada Trump, “Yakında döneceğim” mesajı verdi.
Ermenistan yine sivilleri vurdu
Azerbaycan ordusu Dağlık Karabağ’da işgal altındaki bölgeleri tek tek kurtarırken, çatışmalarda hezimete uğrayan Ermenistan, sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarını artırdı. Ermenistan güçleri tarafından Azerbaycan’ın ikinci büyük kenti olan Gence’ye 6 uzun menzilli füze atıldı. Saldırıda 2 sivil yaşamını yitirdi, 28 kişi de yaralandı.
'Toprağımızdan çıkıp bizden özür dileyin'
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirerek operasyonların durması için Azerbaycan’ın şartlarını açıkladı.
Barış gücüne ‘rıza’ şartı
Rusya’nın Dağlık Karabağ’a barış gücü göndermesinin, ancak Bakü ve Erivan’ın rızasıyla olabileceği açıklandı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI